С деца на тепе: Игри, награди и много забавления за 1 юни с Чиполино

Стотици деца посрещнаха Международния ден на детето на вълнуващ празник в парк Бунарджика в Пловдив, организиран от Чиполино и под патронажа на кмета на Район Централен Георги Стаменов.

Представления от местните детски градини и училища, арт работилници, джаз, балони, фокусник и демонстрация на полицейски и пожарни автомобили изпълниха програмата, която беше открита от Георги Стаменов, инж. Иван Тотев - кмет на Пловдив и Нина Миткова - управител на Чиполино. Един от най-очакваните моменти бе томболата с големи летни награди от Чиполино – скутер и велосипед, както и множество други, осигурени от партньорите на събитието - Le petit Nicola, Мол Марково тепе, магазини Бъни, Original Marines, кино Арена и супермаркети „Триумф“.

За многобройните посетители район „Централен“ осигури безплатен сладолед и минерална вода. Фирма „Филикон 97“ подари на детските градини и на малчуганите напитки от своята детска линия, а „Ови и Сари“ предоставиха стотици сладки изненади. Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите “Тракия” също се включи като спонсор в празника и почерпи всички с много вкусотии. За комфорта на малчуганите се погрижи фирма „Дунапак Родина“, която предостави табуретки от велпапе.

Чиполино изказва специални благодарности на участниците в програмата - ДГ "Незабравка", ДГ "Люляк", ДГ "Зора", ДГ "Майчина грижа", ДГ "Снежанка", подготвителната група на ОУ „Д-р Петър Берон“ и младите джаз музиканти от “Art Libitum”, гр. София.

Пожелаваме на всички малки и големи деца вълшебна, вълнуваща и безгрижна лятна ваканция!

 

Още снимки от събитието може да видите на страницата ни във Facebook.