Кошара за спане и игра Бела

Излишно е да казваме, че кошарката е абсолютно задължителна придобивка за всяка една майка. В нея вашето бебе ще прекарва по – голямата част от времето, затова трябва да е удобна. За предпочитане е да е едновременно за спане и игра.

Точно такава е кошара Чиполино Бела. Моделът е предназначен за новоредени бебета и деца с тегло до 15 кг., включва голяма подложка за повиване, за да може да сте улеснени при преобличане на бебето. Също така тя е снабдена с изключително практична поставка за аксесоари, в която може да съхранявате най-различни пособия, като: шише, биберон, дрънкалки, пелени. Кошарата разполага с две нива, едното от които е с удобно матраче, освен това се сгъва и разгъва лесно и по този начин можете да я пренасяте без затруднения. Тя има две колела със стопери за още по-лесно придвижване. Благодарение на чантата за пренасяне, можете лесно да пътувате и на по–дълги разстояния. Ако имате желание да ползвате продукта навън, това също не е проблем, тъй като има мрежа срещу насекоми, която ще предпази вашето мъниче от всичко.

 

 

 

 

 

 

 

Можете да отриете  кошара за спане и игра Бела в електронния ни магазин babyspot.bg, в детски магазини BabySpot и при нашите партньори в цялата страна