Столче за хранене Чиполино Джелато

Какво прави едно столче за хранене наистина добро? Това зависи от какво точно имате нужда, но най-важното е то да е приятно за ползване за вас и за детето ви и да ви помогне да превърнете храненето в една забавна игра, тъй като понякога този момент е много труден. Ние от Чиполино смятаме, че най-важното е столчето да е надеждно, стабилно, да е с правилната височина и също така да е издръжливо.

Предлагаме ви столче за хранене Джелато. С него можете да нахраните удобно и бързо всяко дете, тежащо до 15 кг. То е изключително комфортно и детето се чувства добре, докато хапва. Облегалката му може да се настройва в три позиции, в зависимост от големината на малчугана. Таблата за хранене е двойна – така, ако горната част се изцапа, бързо можете да я свалите и почистите. Също така тя е и регулируема, спрямо възрастта на детенцето. За още по-голямо улеснение на родителя, столчето има просторен кош за аксесоари, в който можете да съхранявате каквото пожелаете. Седалката и поставката за крачета, също се регулират. Така може да настроите продукта, в най-практичното за вас положение. С помощта на двете колела можете да го местите навсякъде и имате опция за застопоряване – за допълнителна сигурност и комфорт, когато детето седи в него.

 

Можете да отриете столче за хранене Джелато в електронния ни магазин babyspot.bg, в детски магазини BabySpot и при нашите партньори в цялата страна.