“За едно вълшебно начало“

Много често имаме мечта, за която мислим непрестанно и преследваме всекидневно, а осъществяването ѝ се превръща в най-важното нещо в живота ни. И въпреки това в много случаи след известно време се предаваме и се отказваме. Истината е, че винаги има шанс, стига да притежаваме силна воля и да не губим искрицата надежда.

 

В началото на месец декември стартирахме кампанията “За едно вълшебно начало“, в която решихме да подарим 2 процедури ин витро на хора с репродуктивни проблеми, мечтаещи за бебе. Двойките, които се включиха, са 59, а тегленето на късметлиите се осъществи вчера следобед (9 януари 2017 г.) на територията на Макс Европа в присъствието на нотариус Елена Сопаджиян. Бяха изтеглени и 4 резерви, в случай че някоя от печелившите двойки не отговаря на поставените критерии, откаже се от дарението или медицински причини не позволяват провеждане на съответната процедура.

 

Ето ги и имената на победителите:

1.Надя Иванова Иванова и Виктор Николаев Вакрилов

2.Антоанета Александрова Игнатова и Свилен Николаев Игнатов

 

Резерви, по реда на изтегляне:

1.Таня Димова Антонова и Джечук Ли

2.Васка Аврамова Найденова и Младен Филипов Найденов

3.Пламена Петкова Радукова и Георги Атанасов Георгиев

4.Десислава Димитрова Петрова и Йордан Стефанов Русев

 

Поздравления на спечелилите! Пожелаваме ви успех и сме изключително щастливи, че ще бъдем част от сбъдването на вашата мечта! Процедурите ще бъдат осъществени в болница Селена, гр. Пловдив, наши дългогодишни партньори. На останалите участници ние от Чиполино пожелаваме да не губят надежда и да продължават да вярват в това, което желаят най-силно!