Чиполино вече е официален представител на Cosatto за България

10/12/13

От началото на следващата година, Чиполино ЕООД става официален представител за страната на още една европейска марка – английската Cosatto. От януари 2014 избрани модели на марката ще бъдат налични във фирмените магазини на дружеството в София и Пловдив, както и в специализираните търговски обекти в цялата страна. Потребителите ще  получат компетентна помощ, гаранционен сервиз, поддръжка и експертна грижа.

Cosatto

Но какво всъщност е Cosatto? Историята на Cossato започва преди около 30 години във Великобритания, когато основателите на фирмата решили, че детската количка не трябва да бъде просто средство за придвижване, а нещо приятно, весело и шарено. Тогава се родили и количките с изявена персоналност и излъчване. Всичко започнало с една розова шевна машина на която основателят Андрю ушил тридесет цветни дъждобрана, които се разпродали за часове. Останалото, както казват, е история. Освен изключителният дизайн, продуктите се отличават с голяма здравина и устойчивост и са изцяло произведени във Великобритания.

cossato

Днес компанията предлага богато портфолио от продукти с високо качество и характерен дизайн. Всъщност продуктите на Cosatto са толкова отличителни, че едва ли някой може да ги подминe без да се обърне и да си помисли „Коя пък е тази марка?”. Това е Cosatto – уникална по рода си, с неконвенционален и понякога абстрактен дизайн, но винаги вярна на своя стил. На всички свои почитатели, Cosatto обещава – „С мен ще те забележат където и да си!”.

Станете и Вие част от света на Cosatto. Следете във facebook и сайта на Чиполино последните новини за марката в България и не пропускайте новите предложения през 2014г.

cossato

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

16 коментара за “Чиполино вече е официален представител на Cosatto за България

 1. Здравейте,може ли да получа по-подробна информация за тази количка.
  Пусната ли е на пазара,от къде мога да си я закупя?На каква цена?

  • Здравейте, Илияна!
   За момента са налични само моделите, които може да видите в електронния ни магазин – http://e-chipolino.com/products/brand_id/66/Cosatto#
   За повече информация можете да се свържете с колежката Тони на посочения номер. Съвсем скоро очакваме да пристигнат и моделите от новата колекция на Cosatto :)

 2. Здравейте,

  Интересувам се от бебешките колички Cosatto,CAM,Chipolino и т.н.,на едро.
  Как мога да се свържа с Вас?

 3. Здравейте!
  Искам да попитам дали поправяте колички Cosatto, който не са във гаранция!
  Благодаря за вниманието!

  • Здравейте имам cosatto supa C-rex,вече не е в гаранция а дръжката ми се пукна и искам да ги поправя,може ли да се поръчват дръжки при вас? Благодаря

   • Здравейте! Свържете се с колегите от Сервиз Чиполино на тел. 032/921 912, те ще Ви дадат информация какво може да се направи.

    Хубав ден!

 4. Здравейте,
  поправяте ли колични cosatto (модел Supa), които са в гаранция, но не е закупена от България, а от Англия?
  Благодаря предварително!

  • Здравейте, Маргарита! Най-добре е да се свържете с колегите от Сервиз Чиполино на тел. 032/921 912 или e-mail: service@chipolino.com. те ще Ви съдействат.
   Хубав ден!

 5. Здравейте,
  мога ли да поръчам дъждобран за Cosatto Woop и съвместим ли е с Cosatto Giggle 2 /летен кош/?

  • Здравейте! Тъй като дъждобраните се продават в комплект с количката, сме изпратили запитване към Cosatto дали е възможно да поръчаме само дъждобран. Ще Ви отговорим на предоставения мейл, когато получим информация.

   Поздрави,
   Екипът на Чиполино

 6. Искам да попитам възможно ли е да си закупя само гуми или само шаси за количка Cosatto Ooba

  • Здравейте! Свържете се с колегите от Сервиз Чиполино на тел. 032/921 912, те ще Ви дадат информация какво може да се направи.

   Хубав ден!

 7. Интересува ме след като сте вносител вече на колички когато, какво става като ги купим от магазина и идват с листовка гаранция 4г, а се появи проблем по време на гаранцията. Конкретно за косато супа, чопчето при легнало положение

  • Здравейте! Трябва да се свържете с колегите ни от Сервиз Чиполино (на e-mail: service@chipolino.com или тел. 032/921 912). Те ще Ви обяснят как да процедирате нататък.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>