Детска количка наистина ВИП!

18/06/13

Тя е съвсем нова в продуктовата гама на Чиполино, но я намираме за страхотна и изключително функционална. Част е от колекцията Чиполино Вип 2013. Вижте я и вие, със сигурност ще ви хареса. Да започнем от самото начало… 

Количка Нева е система 2в1, което означава кош за новородено и летен кош за след 6-тия месец на бебенцето. Това са си цели две колички в едно :) Рамата е алуминиева, което я прави олекотена, но достатъчно стабилна. За да е возенето винаги приятно, на четирите си колела Нева разполага с амортисьори и система за бързо сваляне от рамата. Спирачката на задните колела се задейства с едно движение, а въртящата функция на предните колела – с бутон отстрани на дръжката.

Кошът  за новородено е тапициран от вътрешната страна, така че бебчо да се чувства като в собственото си легълце. Мама може да го мести с помощта на удобната дръжка за носене. Сенникът се регулира и има допълнително прозорче.

Системата на Нева е уникална, тъй като позволява количката да се сгъне, без да се налага да сваляте коша за новородено или седалката от рамата. Вижте как във видео ревюто на Нева .

Летният кош е за бебета, които вече са навършили 6 месеца. Има 5 положения на гръбчето, както и удобно положение за сън. Предният борд се сваля, ако искате да я използвате само с 5-точковия предпазен колан. Седалката се монтира бързо и лесно в двете посоки на движение, в зависимост от това на къде бебо ще му е по-интересно да гледа :)  Поставката за крачета се регулира и има светлоотразителна лента.

Като доказателство, че Чиполино мисли и за мама, багажникът е голям, а на гръбчето на седалката има джобче за лични принадлежности :)

Ако  желаете, може да поръчате отделно и столче за кола Нева, което е съвместимо с рамата на количка Нева.

Не забравяйте, че всички материали са тествани и е доказано, че са напълно безвредни и безопасни за вашето дете. Можете да проверите сертификатите за безопасност във всеки един търговски обект, предлагащ този продукт!

Количка Нева се предлага в цветовете ванилия, океан и пепел от рози. Може да я намерите във фирмените магазини на Чиполино в София и Пловдив, при оторизираните дистрибутори в цялата страна или да поръчате онлайн с безплатна доставка на e-chipolino.com

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone