Ферара – ще спечели дори тези, които не обичат триколки :)

15/05/13

Мислите ли, че съществува лека количка и същевременно достатъчно стабилна и маневрена? Вече да! Тя е от серията ВИП и съчетава в себе си всички необходими качествата, за да претендира за най-добрата количка от колекция Чиполино 2013.

 

 

Подходяща е за новородени бебета, както и за по-големи, тъй като има трансформираща се функция. С Ферара няма да ви се наложи да мислите къде да приберете обемният зимен кош, защото кошът за новородено на Ферара се трансформира и в летен вариант. След няколко месеца употреба като твърд кош, бързо и лесно ще го направите на седалка. Още едно добро предимство на модела!

 

Всичко във Ферара може да се регулира или трансформира, като започнем от сенника с няколко секции, които лесно ще регулирате до желаната от вас позиция, и продължим с поставка за крачетата и механизъм за гръбчето в няколко положения. Седалката може да се ползва с лице към майката и по посока на движението – чудесно улеснение за разходките навън.  Олекотената алуминиева рама и елипсовидните тръби изцяло допълват страхотния дизайн на Ферара. А ако това не е достатъчно, вижте цветовете, в които се предлага!

Разходките ще са спокойни, защото от прозорчето на сенника може да виждате бебо по всяко време. За да сте сигурни, че ще возите детето си удобно, Ферара разполага с амортисьори на колелата. Багажникът е достатъчно голям, за да събере всичко, което ви трябва за разходка, освен това е с цип, за да сте сигурни, че няма да падне нищо от него, ако се движите по неравни терени. Предното колело завива на 360 градуса, а ако искате, лесно може да го застопорите. Спирачката на задните колела пък е едновременно и за двете колела и има цветова индикация – показва кога сте стопирали количката.

Ферара предлага всички тези функции в комплект с покривало за крачета. То е подходящо за зимния и за летния кош. На рамата може да сложите стол за кола Еуфория, който се продава отделно.

Вижте видео демонстрацията на количка Ферара, за да разберете защо е сред любимите ни модели :)

 

Ако Ферара е спечелила и вас, може да я закупите от e-chipolino.com, при оторизираните дистрибутори в цялата страна и разбира се във фирмените магазини на Чиполино.

 

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Един коментар за “Ферара – ще спечели дори тези, които не обичат триколки :)

  1. Изглежда мн лека и маневрена. При възможност ще се възползвам. Поздравления и за новия сайт :)

Коментарите са затворени.