Продукти за деца от бъдещето!

08/05/13

Продуктите за деца не са се променили от десетилетия. Те винаги са били просто колички, шезлонги или креватчета. От днес обаче вече има количката Оригами и люлката Мама Ру –  различните продукти, които не приличат на нищо, което сте виждали до сега.

Продуктите са създадени от американски инженери  под марката на 4moms. Екипът на бранда съсредоточава усилия върху 3 продукта, два от които вече може да намерите и в България, благодарение на представителя за страната Чиполино ЕООД.

Революцията в детските колички се нарича Оригами и е продукт от изцяло ново поколение. Различното при Оригами е… всичко! Количката е автоматизирана, посредством генератори в задните колела, които по време на движение зареждат батерията й. Така, досадният за всички майки процес на сгъване и разгъване е изцяло автоматичен – само с натискането на един бутон. Ако ви звучи невероятно, вижте видеото тук

Освен това, докато се разхождате, може да зареждате мобилния си телефон посредством USB зарядно, включено в комплекта. Оригами има и борд компютър – дисплей, който показва изминатото разстояние на количката в км, изминатото разстояние за конкретната разходка, скоростта на движение и температурата на въздуха. Друго предимство са сензорите на седалката. Те отчитат, когато детето е в нея и автоматично блокират механизмите за сгъване. Така количката не може да се сгъне по време на разходка. А това се отчита и показва  на дисплея пред вас.

Оригами не пренебрегва и така удобните аксесоари: поставки за чаши за мама и меки отвори на седалката за шишетата на бебо. Чантичката и джобовете в горната част са за личните ви принадлежности и мобилен телефон, а в долния подвижен кош за багаж може да слагате обемни неща с тежест до 3кг. Спирачката е другият важен бутон. С едно настъпване спирате или освобождавате колелата. За разлика от почти всички колички на пазара Оригами се сгъва 3D или и в трите си измерения – дължина, ширина и височина.

Ако искате да ви забележат, Оригами е количката, с която със сигурност няма да ви пропуснат. А за да сте сигурни, че ще сте видими за всички, количката разполага с LED светлини за всякакви условия на видимост. И все пак, ако по някаква причина искате да сгънете количката си ръчно, винаги може с един бутон да изключите цялата електроника на Оригами, макар да сме сигурни, че това няма да ви се наложи.

 

Другият любим продукт на родителите е шезлонгът люлка Мама Ру. Атрактивният дизайн е само малка част от предимствата на този топ продукт. Американският бранд предлага решение за всички бебета, които обичат да се люлеят или да ги носят на ръце. Мама Ру обгръща детето почти като прегръдката на мама. Симулира 5 типа плавни движения, придружени от вибрация. Всичко това е напълно автоматизирано – само трябва да го включите в електрическата мрежа. На дисплея може да видите избраното от вас движение: на люлка, кенгуру, возене в кола, хамак или морски вълни. Шезлонгът може да се движи нагоре и надолу или настрани, в зависимост от настройката, която му зададете. Точно като движенията на мама и татко, докато са гушнали детето си.

Възможностите на този шезлонг – люлка не свършват до тук. Разполагате с вградена музика. Към Мама Ру може да включите любимите мелодии на бебо от MP3 плеър или мобилен телефон. Включете го към буксата и го оставете на поставката до дисплея. Винаги може да изключите или регулирате силата на звука. За да е още по-забавно, шезлонгът има и гриф с меки играчки пред бебето. Конструкцията е подходяща за новородени и издържа до 11,3 кг или докато детето ви е достатъчно голямо, за да стои и ходи само.

С този различен продукт контролът е изцяло ваш. Вие решавате дали да има музика и колко силна да е тя, избирате как да люлеете бебето и в каква посока.  С Мама Ру всичко е във вашите ръце, всичко освен детето ви J

 

Продуктите на 4moms може да намерите при оторизираните дистрибутори в страната, във Фирмените магазини на Чиполино или на e-chipolino.com. За повече въпроси, намерете ни и във Фейсбук.

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone