Гимнастика за бебета от 1 до 6 месеца

26/08/10
Бебешка гимнастика

Бебешка гимнастика

Здравейте,

Искате бебето ви да е в добра кондиция – да е с добър емоционален и физически тонус?

Искате вие и вашето бебе да прекарвате време заедно, да се смеете и да се забавлявате?

Искате да знаете как?

Отговорът за вас е потърсила Павлина (Поли) – майка-блогър и професионален инструктор по гимнастика за бременни, аеробика, каланетика и пилатес. В своя блог Поли показва нагледно урок по бебешка гимнастика за майки и бебета от 1 до 6 месеца.

Всяко упражнение е придружено от снимка от личния архив на Поли и нейната дъщеричка Ева, които редовно правят гимнастика заедно. Упражненията са подготвени след консултация с ортопед и педиатър. Според специалистите играта на майката и бебето подобрява не само тонуса им, но укрепва и взаимотношенията между тях. Правилното изпълнение на движенията е изключително важно.  След като прочита още различни материали по темата, Поли открива, че бебешката гимнастика подобрява работата на дихателната и сърдечно-съдовата система на бебето, стимулира развитието на нервната система, сетивните органи и опорно-двигателния апарат.

Ако вие и вашето бебе сте готови да преодолеете инерцията и с радост да поспортувате, можете да опитате още сега с урок по бебешка гимнастика! Очаквайте специални изненади за читателите на Chipolino по същата тема!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>