Viva Las Vegas!

26/03/12

Здравейте!

От тази седмица Чиполино активно започва да се настройва на лятна вълна, като ви препоръчва същото да направите и вие! Да започнем с лятната количка, имате ли вече такава или тепърва ви предстои нейната покупка? Ако все още имате съмнения на какво да се спрете, с готовност ви се притичваме на помощ- започваме да представяме в блога емблематичните летни колички на Чиполино, ето я и първата- Вегас!

Е, с нея няма да успеете да стигнете до Лас Вегас, но със сигурност тя безотказно ще ви служи за разходките с мъника (на възраст от минимум 6 месеца), защото е лека, удобна, компактна и маневрена! Седалката на Вегас може да се регулира в различни позиции, включително и най-удобната за спане на бебо, а поставката за крачета също се регулира за неговия максимален комфорт. С помощта на 5-точковия предпазен колан с допълнителни подплънки бебчо ще е в безопасност когато го возите, а благодарение на свалящия се препазен борд лесно ще го поставите или измъкнете от количката. От прозорчето на сенника пък ще можете да го наблюдавате да не върши много пакости и така ще се чувствате спокойни. В коша за багаж пък спокойно можете да оставите покупките, които сте направили на път за вкъщи или някои от любимите играчки на мъника. Допълнителни опции за още по-голяма функционалност на количката са чанта, дъждобран, чадърче и мрежа против насекоми, които може да закупите отделно.

И понеже вече споменахме колко е компактна тази количка, нека говорим в цифри: в сгънато положение тип „чадър” тя придобива размерите 102/30/36 см и тежи едва 7,5 кг. благодарение на олекотената си алуминиева рама. Чрез меките дръжки я маневрирате буквално с два пръста заради въртящите се предни колела със застопоряващ механизъм.

Е, Viva (Las) Vegas, нали така :-)? Може да поръчате вашата Вегас онлайн или пък да посетите магазините на Чиполино в цялата страна, където освен нея ще намерите и всичко друго, което ви е нужно за вълшебното детство на вашето съкровище!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>