Пуки и в колата

23/03/12

Мили майки и татковци,

Онези от вас, които вече са избрали количката Пуки със сигурност ще се зарадват да я комбинират със стол-кошницата за автомобил от същата линия! Защо ли?

Лесно е- защото е красива, удобна и сигурна- вижте я! Тази кошница е подходяща за новородени и бебета до 13 кг (група 0+), като с нея може да бъдете напълно спокойни, че съкровището ще се чувства комфортно по време на пътуването с автомобил още от първия си ден. 5-точковият предпазен колан ще придържа малкото телце сигурно към мекото столче, дори и при резки движения, а нежната главичка ще бъде поддържана от специална възглавничка. Сенникът може да се отстранява при желание, така слънчевите лъчи ще галят бебока, когато времето е подходящо за слънчеви бани. Дамаската може да се отстранява и да се пере, за да е винаги чисто и уютно на бебчо.

Накрая, но не на последно място- една добра новина и за притежателите на количка Амбра или Пуки Про- столчето-кошница Пуки може да бъде поставено и на техните рами с помощта на адаптори!

Разгледайте разцветките на Пуки в електронния ни магазин, откъдето можете и да я закупите, ако все още нямате с какво да превозвате бебо до магазините на Чиполино. Ако пък все пак сте решили да направите една разходка до тях, вижте къде можете да ги намерите- там ви очакват нашите компетентни и усмихнати консултанти!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>