На гости в света на детето част V: Столче за хранене CAMPIONE от CAM

20/03/12

Здравейте!

Знаете ли, че CAMPIONE на италиански значи „шампион”, а със столчето за хранене CAMPIONE на италианската марка CAM вашето бебе го очаква една истинска закуска за шампиони!

Страхотен дизайн и удобство се съчетават в този незаменим продукт от първа необходимост за всяко бебе и малко дете на възраст от 6 до 36 месеца. Отново познатата формула made in Italy за меки и изчистени линии без остри ръбове, правят CAMPIONE изключително стилен и сигурен. Сега си представете, че столчето може да бъде сгъвано и разгъвано само с едно движение на ръката. Точно така, CAMPIONE може!

Височината на столчето се регулира в 6 положения, като едновременно с гръбчето се регулира и поставката за крачета в 3 положения.  Меко, лесно за почистване и със специален 5-точков предпазен колан, то ще осигури и на мъника, и на вас родителите, спокойствие по време на хранене. А за още по-голям комфорт CAMPIONE разполага и с цели 3 таблички (за хранене, игра и трета, която осигурява пълна свобода на движение). А с помощта на големия кош за багаж, под ръка е всичко необходимо за този така забавен момент – храненето).

Ето и как изглежда CAMPIONE в действие, а за да го видите и на живо и в различните му разцветки, заповядайте в магазините на Чиполино или при оторизираните ни търговци на дребно в цялата страна!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>