ТрансПОРТБЕБЕ :-)

16/03/12

Здравейте!

В продължение на темата за количката Перфекта, която ви представихме тази седмица, Чиполино продължи да се чуди как да я направи още по-перфектна. Със сигурност не един и двама от вас са изпадали в неудобното положение да се чудите как да пренесете малкото бебче от количката до жилището, по стълбите или в асансьора? Или пък в какво ще му е най-удобно да кротува докато сте заедно на гости или при педиатъра? Е, и на тези въпроси сме намерили лесно решение- аксесоарът, наречен портбебе Перфекта!

Портбебето е един гъвкав вариант за транспортирането на бебето на малки разстояния. А цветовете са така актуалните мента, хибискус и люляк. Предназначен е за носене на бебета с тегло до 9 кг. , които без чужда помощ не могат да се преобръщат или изтласкват с ръце и крачета. С използването на портбебе мъникът е максимално защитен от атмосферните условия, защото артикулът е изработен от ветроустойчив и непромокаем външен плат, а отвътре е подплатен с мека материя.

Ако пък не искате да прекъсвате съня на бебчо, докато го вадите от количката- портбебето отново се притича на помощ- просто го пренесете с него до легълцето му, или пък го оставете сладко да спи вътре в него докато сте извън къщи.

И понеже Чиполино е привърженик на практичността, освен на количката Перфекта, портбебето може да се монтира и на детската количка Оптима, супер, нали?

Както обикновено, можете да намерите този супер удобен аксесоар в познатите ви магазини на Чиполино в цялата страна или пък да го поръчате онлайн!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>