Перфектната Перфекта

12/03/12

Здравейте мили родители,

Със сигурност всеки, който е посетил магазините на Чиполино поне веднъж, е останал учуден от огромния асортимент на детски колички, които се предлагат. Да имаш избор, разбира се, също не е лесна задача. Как да се ориентираме в това море от продукти за детето, кое е най-доброто и дали онова, което купихме, беше оптималното решение? Със сигурност това са въпроси, които всеки родител често си задава.

И тук ние идваме на помощ, за да ви предложим един артикул, чието име говори само за себе си- комбинираната количка Перфекта 3!

Перфекта 3 е перфектна за всички бебета от първите им дни и ще им осигури необходимия комфорт благодарение на своята гъвкавост, компактност и безброй екстри. Много лесно можете да монтирате седалката в две посоки- с лице към майката или по посоката на движението. За удобството на мъника са осигурени три положения на гръбчето, включително пълно легнало, а за сигурността му се грижи 5-точков предпазен колан с меки подплънки. Максималният комфорт и функционалност на Перфекта 3 са гарантирани- табличка за детето с поставка за чаша, голям кош за багаж, покривало за крачета, допълнителна чанта, дъждобран, чадърче, мрежа против насекоми- всички предпоставки за една приятна разходка са налице :-)!

А като говорим за маневреност, Перфекта 3 е наистина перфектна- тя е лека, с въртящи се предни колела и телескопична дръжка, която, разбира се, регулирате на височина. И като допълнителна опция- на олекотената алуминиева рама на количката може да монтирате и столчето за кола Еуфория!

И още нещо- как ви звучат цветовете мента, люляк и хибискус, които Чиполино е избрал за количката Перфекта 3? На нас ни замириса на пролет, а на вас :-)?

Заповядайте в добре познатите ви магазини на Чиполино, за да ви покажем Перфекта 3 в целия й блясък, а ако вече сте се убедили в нейните страхотни качества, тя е на ваше разположение и в електронния ни магазин!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>