Chipolino участва за втори път на Kind + Jugend – най-големия в света панаир за детски стоки

07/07/11
Заповядайте в зала 10.2 щанд А-061, на панаира Kind + Jugend, където можете да намерите продуктите на Chipolino

Заповядайте в зала 10.2 щанд А-061, на панаира Kind + Jugend, където можете да намерите продуктите на Chipolino

Здравейте,

Chipolino иска да ви се похвали и да ви покани на най-големия в света панаир за детски стоки Kind + Jugend в Кьолн, Германия. Тази година в периода 15-18 септември Chipolino ще заеме за  втори път заслужено място сред всички водещи международни компании, както и млади находчиви и иновативни фирми, които предлагат продукти за бебето и малкото дете.

На Kind + Jugend ще можете първи да разберете за най-големите новости в света на бебешките стоки, да се забавлявате и научите много по време на съпътстващата програма. Ще се  насладите на динамичната панаирна атмосфера.

Заповядайте в зала 10.2 щанд А-061, където можете да намерите продуктите на Chipolino.

Панаирът Kind + Jugend привлича повече от 700 участници и над 16, 000 посетители. Всяка година се дава и наградата  Kind + Jugend Innovation Award за най-добър бебешки продукт в областта на дизайна, безопасността, лекота на употреба, новаторство и качество на изработката. Специален акцент се поставя върху иновативността, безопасността, авторския дизайн и новите технологии вложени в продуктите.  Победителите се избират от жури, съставено от водещи експерти в областта на бебешкото здраве и безопасност, както и от представители на престижни международни търговски списания.

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>