Градинска люлка „Киди”

01/07/11
Градинска люлка „Киди”

Градинска люлка „Киди”

Здравейте,

През летните месеци детето ви ще прекарва повече време навън, на слънце, за да събира витамин Д за зимата :)  Как да го задържите по-дълго, обаче в градината на вилата или на село при баба и дядо, без да се притеснявате за безопасността на вашето мъниче? Градинска люлка „Киди” може да превърне миговете на вашето дете в градината в забавление. Децата обожават ритмичното движението на люлката.

Градинска люлка „Киди” е подходяща за деца от 1 до 3 години. Люлката разполага със свалящо се столче, което може да се ползва самостоятелно и табличка за хранене с място за чаша. Люлката се сгъва и разгъва лесно. Стабилна е заради широката си основа . „Киди” има и предпазен колан за сигурността на детето ви по всяко време. Люлката вероятно скоро ще се превърне в любимо място за почивка на вашето дете и то ще се забавлява дори само, когато лекият ветрец леко го полюшва и ще следи с наслада, какво се случва около него – цветя, птици, калинки, които трескаво прелитат напред-назад, баба и дядо, които поливат градината, мама и тати, които бързат да го намажат със слънцезащитен крем.

Още ли се чудите дали да си вземете една? Недейте, а побързайте, тъй като в момента градинска люлка „Киди” е на промоционална цена.  Градинска люлка „Киди” е прекрасна изненада за вашите слънчица и/или техните братчета, сестричета, братовчедчета или приятелчета. Можете да я поръчате още сега в електронния магазин на Chipolino. Ще ви очакваме и във фирмените ни магазини в цялата страна, за да изпробва вашия мъник на място новата си придобивка. Забавлението е гарантирано :)!

Сподели:Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>