VERONA_ITALY__146

Италианската марка САМ и Николета Лозанова заснеха нова фотосесия!

20/03/13

Николета Лозанова запленява в новата фотосесия на САМ. Италианската марка засне дизайнерските детски колички от колекция 2013 на емблематичния площад пред античната Arena di Verona, като отново заложи на българския топ модел в комбинация с италиански стил и усещане за лукс.

Прочетете повече »
fizz_lime

Безопасни пътешествия с безопасни столчета!

20/03/13

Днес ще ви представим още един продукт от Звездната серия на Чиполино – столчето за кола Физ. Това столче е от онези продукти, които ще ползвате  дълго време. То е от групите 0+ и I и е подходящо за новородени бебета докато достигнат тегло 18кг, което е на приблизителна възраст 4 години. През тези 4 години столчето Физ има грижата да направи пътуванията ви спокойни и сигурни.

Прочетете повече »
angel_lime

Добре дошла, Ейнджъл !

13/03/13

Здравейте, На фейсбук страницата на Чиполино вече ви показахме снимки от кошарата за игра и сън Ейнджъл.  Днес ще ви разкажем малко повече защо е толкова изключителна. Освен че е красива и функционална, кошара за спане и игра  Ейнджъл е от най-новата колекция на Чиполино 2013 година и съчетава в себе си всички функции на практичната сгъваме кошара и удобството на люлеещия се кош.

Прочетете повече »
stella_guava

Здравей, Звездичке!

05/03/13

Здравейте, Днес ще ви запознаем с високопроходимата количка от колекция Чиполино 2013г. Стела –  с дизайн, създаден за истински малки звезди :)  

Прочетете повече »