1_1

Neonato – Лимитирана линия дизайнерски продукти за бебета!

28/01/13

Здравейте, Година след стартиране на успешното партньорство с италианската компания за детски стоки – САМ, Chipolino вдига летвата още по-високо. От 2013 г. Chipolino вече е официален представител за България на още една марка от Апенините – Neonatо.

Прочетете повече »
5

Чиполино в Турция!

24/01/13

Наред с международните си участия, Чиполино може да се похвали и с присъствие в съседска Турция. На 24-тия международен панаир за детски продукти Mothers Babies Children Products Fair (MBCP), съвместно със своите турски партньори, фирма Чиполино успя да се нареди сред 300-те фирми-изложители.

Прочетете повече »
5480_gallery_big

Вълшебно начало за бебе на 2013 година!

22/01/13

Здравейте! Навръх Бабинден 21.01.2013 година в Пловдив беше орисано първото бебе на 2013 –та година – Анна от Пловдив. 

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

ОТНОВО НАМАЛЕНИЯ В ЧИПОЛИНО!

16/01/13

Заповядайте на 25 и 26 януари във фирмените ни магазини София, Пловдив и Стара Загора. Само през тези два дни всички продукти с марка Чиполино от категория „за сън“ ще са с 20% отстъпка.

Прочетете повече »
image

Джеронимооооо!

11/01/13

Здравейте, След дългата серия играчки за малките приятели, време е да обърнем внимание и на по-големите. Със сигурност вече са чували истории от детството на мама и тате и се питат що е то тротинетка? Е тази думичка никой не знае от къде точно се е появила, но Чиполино нарича играчката скутер. Запознайте се с „Коби”.

Прочетете повече »
lumina_turquoise

Раждането на един нов живот

08/01/13

Раждането на един нов живот – така е озаглавен епизод от предаването на Наталия Симеонова „Предай нататък”.  В него се разказва за съкрушителната история на една жена. Тежка история с множество трудни обстоятелства и щастлив край. Чиполино се радва, че беше съпричастен и успя да помогне, като подари детска количка и аксесоари към нея, на една обикновена майка с необикновена съдба. Цялата история може да видите на www.btv.bg/shows/preadai-natatak/videos/video/481329033-Rajdaneto_na_edin_nov_jivot.html

Прочетете повече »
kitchen 2

Хайде да сготвим!

03/01/13

Здравейте, Макар че празниците свършиха, никога не е късно за подаръци. И тъй като игрите вкъщи продължават да са основно занимание на малките съкровища, Чиполино ви предлага идея как да ги забавлявате, поотделно или когато решите да ги съберете да играят заедно. Представяме ви Детска кухня –  полезна и реалистична играчка, която ще зарадва всяка малка домакиня, защото ще прилича на мама, а току виж започне и наистина да помага.

Прочетете повече »