featured-image-fullWidth

Чиполино се забавлява

30/11/12

Здравейте, Започва любим сезон за всички малчугани, а и не само. Месец на празници, лакомства и мноооого подаръци. А скоро ще завали и първият сняг… Повече време ще прекарваме вкъщи на топло, но и повече ще играем с мама и татко. Чиполино има ново предложение как да  се забавлява цялото семейство, даже да научи и татко да танцува. Запознайте се с музикалните килимчета! Е да, не са летящи, но ако си имате един малък музикант, …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Фермата на Чиполино

22/11/12

Здравейте, Знаете ли какво се случва с вашето дете, когато навърши 18 месеца? Превръща  се  в  малък  изследовател. Вместо  да  разхвърля  и  руши  всичко  наоколо,  пробва  обратното – опитва се да подрежда  предметите. Вече реагира смислено на звуци, цветове и светлини, опитва се да съставя изречения и да пее песнички. За да отговори на всички тези нужди на малкия откривател, Чиполино предлaга образователна играчка ФЕРМА, с която вашият малчуган да се забавлява и да учи …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Официално представяне на САМ – колекция 2013

15/11/12

Здравейте, Като ексклузивен представител на CAM, Чиполино ЕООД бе домакин на официалното представяне на новата колекция 2013, на италианската марка.   Поканени бяха всички дистрибутори на CAM в страната, за да бъдат запознати лично с нововъведенията, моделите и политиката на дружеството за следващата година.  

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Използването на детски седалки е задължително

14/11/12

Законът ни задължава да използваме предпазни колани и обезопасителни системи за всички деца, по-ниски от 150 сантиметра в автомобилите на предната и задната седалка. Законът е въведен през 2006 година и в началото беше придружен от масирани проверки и глоби за нарушителите.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

И аз като мама

08/11/12

Здравейте, Мили Мами, спомняте ли си като малки колко много обичахте игрите на родители и как тайничко искахте да подражавате на своята майка? Чиполино ви представя количка за кукли „ГАБИ”, една невероятно реалистична играчка за малки момиченца, която ще разнообрази  игрите им и ще ги направи по- отговорни.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино има нов дом

01/11/12

Здравейте, Чиполино се премести в чисто нова онлайн-къща и адресът му вече е www.e-chipolino.com. От няколко дни приема гости и вече се радва на много приятни посещения. Елате да го разгледаме заедно, Чиполино ще ви разведе навсякъде.

Прочетете повече »