featured-image-fullWidth

Паля колата…и дим да ме няма! :-)

27/08/12

Здравейте, Чиполино има добри новини- сега не е нужно да чакате вашето дете да навърши пълнолетие, за да му купите първия автомобил. Достатъчно е да навърши едва 3 и вече можете да имате още един малък шофьор в семейството- с електрическата кола „М” на Чиполино!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XIV: Лятна количка FLIP oт CAM

20/08/12

Здравейте, Представяме ви най-леката и компактна лятна количка на италианската марка CAM- FLIP, удобна за всички ваши пътувания по света и у нас. Можете да я вземете с вас в самолета, колата, автобуса и дори в лятната каравана, без дори да усетите нейното присъствие.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Прохождане- в „колата”!

09/08/12

Здравейте, Ако и вашето бебе е на етап „прохождане”, бъдете сигурни, че спокойните ви дни с мъника са на привършване. От друга страна, каква по-голяма радост от това да видиш как всеки ден малките крачета стават все по-уверени докато налучкват правилната стъпка и посока? С правилния помощник, разбира се- проходилката „Кола” на Чиполино!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XIII: Модулна система 3 в 1 Combi Family oт CAM

03/08/12

Здравейте, Има ли нещо по-хубаво от семейна разходка край морето или в парка- усмихнатите мама и татко, гордо возещи най-скъпото си същество в количката, спокойни, че бебчо се чувства удобно и сигурно? Защото най-хубавите неща в живота са простите неща- слънце, семейна топлина и разбира се, една необикновена модулна система за новородени и деца до 36 месеца-  Combi Family oт CAM!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино за трети път участва в изложението Kind + Jugend в Кьолн!

02/08/12

Здравейте, Чиполино иска да ви се похвали и да ви покани на най-големия в света панаир за детски стоки Kind + Jugend в Кьолн, Германия. Тази година в периода 13-16 септември Chipolino ще заеме за трети път заслужено място сред всички водещи международни компании, както и млади находчиви и иновативни фирми, които предлагат продукти за бебето и малкото дете.

Прочетете повече »