featured-image-fullWidth

Pooky Pro- професионалната комбинирана количка!

26/07/12

Здравейте приятели, Миналата седмица в нашата Фейсбук страница ви попитахме коя е вашата количка от Чиполино. Резултатите не ни изненадаха- сред отговорите доминиращи бяха моделите Перфекта, Оптима и Лумина, които вече сме представяли и в чиито качества безспорно сте се убедили. Днес обаче ви показваме един нов модел, по-добрият наследник на Пуки от каталога на Чиполино за 2012, а именно- Пуки Про!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Смело напред с Батман и Калинка!

19/07/12

Драги родители, Днес Чиполино се разходи из парка под приятното слънце и видя много прохождащи мъници. Гледката, разбира се, е прекрасна, но и малко тревожна- почти нито едно от тези чаровно клатушкащи се сладурчета не беше достатъчно обезопасено. А начини има, разбира се! Ето ги и нашите предложения: коланите за прохождане Батман и Калинка!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XII: Кошара Brevettato oт CAM

12/07/12

Здравейте, Ето го и обещаното по-рано тази седмица представяне: поредното попадение в десятката от CAM- кошарата за игра Brevettato.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Скутер „Рапид”- кардио упражнение и за дечко, и за мама

06/07/12

Здравейте, В днешния горещ и слънчев петъчен ден ви даваме една идея за заниманията с малчовците на открито- детския скутер Рапид!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Калин Вельов за раждането на дъщеря си: „Разбираш, че животът ти се е променил и вече не си ти най-важният”

02/07/12

Здравейте, В началото на миналия месец Калин Вельов, един от най-обичаните български музиканти, стана баща на момиченце. Той и неговата половинка Диана се довериха изцяло на Чиполино за всички продукти, необходими за отглеждането на малката Карина. Днес ви предлагаме откъс от интервю на новоизлюпения и горд родител, в което той говори за това какво се е променило в неговия живот след радостното събитие, за бащинството и за плановете си през най-слънчевия сезон- лятото.

Прочетете повече »