featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XI: Шезлонг Giocam от CAM

25/06/12

Здравейте приятели, Трудно успяваме да ви изненадаме вече- от снимката наистина познахте, че днес ще си говорим за бебешките шезлонги! Става дума за онези от тях, изработени в Италия, тези с най-красивия дизайн, създадени за удобството на бебето и за вашето собствено спокойствие. Познахте- това за шезлонгите на CAM, a днес именно ви представяме модела Giocam!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Какво са куклите без количка: Шери

20/06/12

Здравейте, Забелязали ли сте, че мъниците във всичко се опитват да подражават на възрастните (преди да разберат колко по-весело е всъщност да са деца, а не пораснали, с грижи и отговорности:-))? Момченцата искат да карат коли досущ като татковците си, момиченцата си играят с кукли и искат да бутат и те бебешки колички като мама. Е, Чиполино няма да разочарова малките принцеси, защото количката Шери ще стане любимка на вашите момиченца…и на техните кукли, разбира …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Да кажем „Здравей” на лятото и на…Лили!

12/06/12

Здравейте приятели, Намерихте ли вече лятна количка за бебо или все още се чудите? Чиполино и Baby Max имат още едно изкусително предложение за онези от вас, които все още се затрудняват с избора- лятната количка Лили!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Ние обслужваме по-добре!

06/06/12

Мили приятели, Онези от вас, които са посещавали магазините на Чиполино, със сигурност знаят какво имаме предвид, когато казваме, че наистина много държим на компетентното и вежливо обслужване и на това всеки клиент да излезе от магазина с усмивка и с желание да се върне в него пак!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Калин Вельов се довери изцяло на Чиполино за малката си дъщеричка!

06/06/12

Здравейте приятели, Навръх Деня на детето 1 юни популярният български музикант Калин Вельов и неговата половинка Диана станаха родители на малка принцеса! Малката Карина е висока 51 см. и тежи 3,410 кг. и заедно с майка си се чувстват прекрасно.

Прочетете повече »