featured-image-fullWidth

Кошарата от приказките

29/05/12

Здравейте! Сещате ли се коя е любимата на Аладин от приказката? Принцеса Ясмин! А знаете ли, че с кошарата за спане и игра Ясмин на Чиполино вашето дете също може да се почувства като в приказките?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Храна за размисъл

23/05/12

Мили приятели, Тъй като този блог няма за цел да представя единствено продукти за бебета и деца, а цялостна грижа в отглеждането на детето, от днес Чиполино стартира своята нова рубрика. Няма да й даваме име, но нека условно я наречем „Храна за размисъл”. Защо ли?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част X: Столче за кола Viaggiosicuro Isofix от CAM

21/05/12

Здравейте приятели, Днес секцията на блога ни, посветена на италианската марка CAM, празнува свой малък юбилей- 10 публикации, с които, вярваме, сме спечелили верни фенове на тези наистина изключителни продукти. Не спираме дотук обаче- продължаваме да ви въвеждаме в магичния свят на детето! Затова и днес искаме да ви покажем едно столче за кола, чието име в превод означава „Пътувам безопасно”- Viaggiosicuro Isofix!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Време за игра

16/05/12

Мили приятели, Коя беше любимата ви играчка,когато бяхте деца? Мислите ли, че вкусовете на днешните деца за играчки са се променили, или все още момиченцата предпочитат кукли, а момчетата- колички? А къде ще спят куклите нощем? Къде ще паркира малкият пакостник колите? Ако все още не сте уточнили тези „важни” въпроси, Чиполино има предложение- забавните мултифункционални играчки „Къща” и „Гараж”!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

История за жабчето Дино

14/05/12

Здравейте приятели, В края на миналата седмица приключи конкурсът на CAM, в който имахте приятната задача да разкажете какво се е случило с малкото жабче Дино, което излязло от блатото си и решило да обиколи света. Неговите приключения ни описаха мнозина, а отговорите, които Чиполино получи, бяха повече от вълнуващи. Обаче наградата- вана за къпане Baby Bagno от CAM, е само една и тя отиде при тази история:  

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част IX: Модулна система 3 в 1 Dinamico от CAM

11/05/12

Здравейте приятели, CAM и неговият официален дистрибутор за България Чиполино са много щастливи да ви представят най-новия член на 4 колела от звездната колекция модулни системи 3 в 1- Dinamico! Нетърпеливи сме да ви я покажем, защото тя е едно истинско бижу, създадено с внимание към детайла за родители, които не искат да правят компромиси с комфорта на количката за сметка на нейния дизайн.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

За храненето и комфорта

08/05/12

Приятели, Макар че е почти лято и на всички ни се иска да прекарваме възможно най-много време отвън сред свежата зеленина и дружелюбното слънце, идват и моментите, в които домашният уют ни призовава. Най-вече защото мъникът има програма, с която се съобразяват всички вкъщи- спане, преобличане, къпане и..едно от най-важните неща- храненето! Какво ни трябва за този ритуал? Всъщност нищо друго освен едно балансирано ястие, добрият апетит на дечко и подходящото столче- като Гранд комфорт …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част IX: Лятна количка Micro от CAM

04/05/12

Скъпи приятели, Ако все още не сте намерили най-подходящата лятна количка за вашето дете, а разполагате с ограничено място, където да я съхранявате , ви е необходим оптималният, но леснопреносим и компактен вариант. CAM ви предлага  Micro!

Прочетете повече »