featured-image-fullWidth

Модна седмица на Чиполино- пролет/лято 2012

30/04/12

Здравейте, Любимите деца на Чиполино са винаги в крак с тенденциите- добре облечени, модерни, спретнати, но и по хлапашки закачливи. Тази седмица обръщаме внимание на детското облекло, като ви представяме последните модни тенденции за сезона пролет-лято 2012 г., въплътени от трите марки, чиито вносител е Чиполино- холандските Dirkje и Doncawear и утвърдената вече за България Bebetto. 

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част VIII: Люлка за игра и успокоение от CAM

24/04/12

Здравейте! Какви са вашите малки трикове, за да накарате мъника да се успокои след като цял ден е капризничил и определено не е бил в най-доброто си настроение? Как успявате да привлечете вниманието му и да накарате малките очички да спрат да шарят неспокойно? Ако все още не сте открили собствената рецепта, ето и едно страхотно предложение на CAM- колкото красиво, толкова и функционално- люлката за игра и успокоение Nannarock!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Добре дошли в Маями!

23/04/12

Здравейте, приятели! Нали не сте си помислили, че с пътешествията до Вегас и Рио нашият тур из света на летните колички е приключил? :-) Съвсем не- днес сме на вълна Маями- една количка, която ще ви спечели с атрактивна цена, удобство, маневреност и свежите си цветове!   Маями е подходяща за деца на възраст поне 6 месеца и издържа на товар до 15 кг. Тя е много здрава и солидна със своята стоманена рама. С …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Светлината в тунела

18/04/12

…идва с Чиполино и количката Лумикс, чието име произлиза от латинската дума luminio, която означава „осветление”.  Като слънчев лъч в този дъждовен ден, Лумикс ще внесе комфорт и настроение в живота на малкото ви съкровище, ето защо накратко:

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Великден- по света и у нас

12/04/12

Здравейте мили родители, Днес е Велики четвъртък, остават броени дни до Великден! Как върви подготовката за празника? Нали не сте забравили за фотоконкурса „Аз празнувам Великден”, който Чиполино организира по случай големия християнски празник?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Курс по шофиране за начинаещи

10/04/12

Бръм, бръм, Палим моторите, затягаме коланите и газ до дупка! Започва рали надпреварата татко срещу малчо! Противно на залаганията, победител е малчо в колата с педали с марка „Чиполино”, една уникална играчка, която ще донесе толкова много радост на начинаещия шофьор!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част VII: Количка за две деца TWIN PULSAR от CAM

06/04/12

Здравейте! Кои от вас са родители на близнаци? На колко от вас се налага да разхождат две малки деца на различна възраст и колко от вас често са искали да имат повече от две ръце, с които едновременно да бутат или подръпват едното дете, люлеят другото и същевременно разходката да не се превърне в жонглиране и сцена от висшата акробатика? Как се справихте с избора на количка за две деца? Ако все още нямате отговори …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Адио, Рио!

03/04/12

Здравейте, приятели! И тази седмица пътешествието на Чиполино с лятна количка до различни далечни точки на света продължава- след като миналата седмица ходихме до Вегас, днес пък сме в Рио.

Прочетете повече »