featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част VI: Модулна система 3 в 1 Combi Elite от CAM

30/03/12

Здравейте! Колекцията на CAM от модулни системи 3 в 1 наскоро се увеличи с още едно бижу, което ви представяме днес- една прекрасна количка, твърд кош и столче за кола, обединени под името Combi Elite и под знака на изключителния дизайн Made in Italy.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Николета Лозанова стана рекламно лице на CAM

29/03/12

Здравейте! Чухте ли вече, че популярният български модел Николета Лозанова стана рекламно лице на италианската марка детски и бебешки продукти CAM, чийто представител в България е Чиполино?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Мега Мол Русе, Хиполенд и Чиполино представят …

27/03/12

Здравейте! Днес Чиполино има новини от Северна България! В Мега Мол Русе се провежда „Училище за бъдещи родители”. По време на лекцията бъдещите майки и татковци се учат как правилно да отглеждат бебето си. С помощта на сътрудниците от Хиполенд, Чиполино презентира своите продукти.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Viva Las Vegas!

26/03/12

Здравейте! От тази седмица Чиполино активно започва да се настройва на лятна вълна, като ви препоръчва същото да направите и вие! Да започнем с лятната количка, имате ли вече такава или тепърва ви предстои нейната покупка? Ако все още имате съмнения на какво да се спрете, с готовност ви се притичваме на помощ- започваме да представяме в блога емблематичните летни колички на Чиполино, ето я и първата- Вегас!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Пуки и в колата

23/03/12

Мили майки и татковци, Онези от вас, които вече са избрали количката Пуки със сигурност ще се зарадват да я комбинират със стол-кошницата за автомобил от същата линия! Защо ли?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На-на-на-на-на

22/03/12

Здравейте, Настроението на Чиполино е пролетно и музикално! В този дух се сетихме за припева „на-на-на-на” на тази песен :-). А знаехте ли, че Нана също е и името на една страхотна комбинирана количка, която с удоволствие ви показваме днес?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част V: Столче за хранене CAMPIONE от CAM

20/03/12

Здравейте! Знаете ли, че CAMPIONE на италиански значи „шампион”, а със столчето за хранене CAMPIONE на италианската марка CAM вашето бебе го очаква една истинска закуска за шампиони!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

ТрансПОРТБЕБЕ :-)

16/03/12

Здравейте! В продължение на темата за количката Перфекта, която ви представихме тази седмица, Чиполино продължи да се чуди как да я направи още по-перфектна. Със сигурност не един и двама от вас са изпадали в неудобното положение да се чудите как да пренесете малкото бебче от количката до жилището, по стълбите или в асансьора? Или пък в какво ще му е най-удобно да кротува докато сте заедно на гости или при педиатъра? Е, и на …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част IV: Модулна система 3 в 1 Elegant Family от CAM

15/03/12

Здравейте! Вече повече от месец ви представяме продуктите на италианската марка CAM, чиито представител в България е Чиполино . Години наред марката  е символ на качество и изключителен дизайн на продукти за бебета и малки деца. Модулните системи 3 в 1 са сред най-предпочитаните  от родителите, направени така, че да не липсва нищо в малкия, но пъстър детски свят. Още едно доказателство за това е модулната система 3 в 1 Elegant Family, за част от …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Перфектната Перфекта

12/03/12

Здравейте мили родители, Със сигурност всеки, който е посетил магазините на Чиполино поне веднъж, е останал учуден от огромния асортимент на детски колички, които се предлагат. Да имаш избор, разбира се, също не е лесна задача. Как да се ориентираме в това море от продукти за детето, кое е най-доброто и дали онова, което купихме, беше оптималното решение? Със сигурност това са въпроси, които всеки родител често си задава. И тук ние идваме на помощ, …

Прочетете повече »