featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част II: CORTINA от CAM

28/02/12

Здравейте приятели, Както ви обещахме още миналата седмица, време е да разкрием какво стои върху рамката от тази снимка! Накратко – това е едно истинско бижу- уникалната модулна система 3 в 1 за новородени бебета и деца до 36 месеца CORTINA TRIS SPECIAL на италианската марка CAM, която можете да намерите в България, благодарение на Чиполино!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Релакс в шезлонга

24/02/12

Здравейте приятели, Кой каза, че само родителите са уморени и имат нужда след дълъг ден да се изтегнат удобно някъде? Чиполино пък твърди, че бебоците, които някой цял ден се опитва да гушка, пощипва, въоръжен с биберон и фотоапарат, са най-нуждаещите се от релаксация, затова е приготвил цяла артилерия шезлонги за всеки вкус- ето ги!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част I: PULSAR от CAM

22/02/12

Здравейте приятели, За нас е огромно удоволствие да започнем от тази седмица представянето на продуктите на италианската марка CAM, които можете да намерите в търговската мрежа на Чиполино. Повече информация за тази марка, превърнала се в символ на високо качество, безкомпромисни стандарти за безопасност и неповторим италиански дизайн, може да прочетете тук. A сега сме нетърпеливи да започнем въведението в света на детето- представяме ви комбинирана количка 3 в 1 PULSAR от CAM!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Безопасност означава отговорност

20/02/12

Много различни фактори трябва да се вземат под внимание при избора на играчки и стоки за деца. Европейският съюз има стриктна регулация за критериите, на които трябва да отговарят детските стоки. Маркировката СЕ не е марка за качество или знак за произход. Това е европейски знак, който се поставя върху продукта и/или опаковката на продукта като декларация за това, че конкретният продукт съответства на всички европейски изисквания за безопасност. Продуктите за деца, които трябва да …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

В банята съм!

17/02/12

Здравейте приятели, Тази седмица сме се посветили на темата за къпането, затова продължаваме с нашите предложения за банята.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Властелинът на банята

13/02/12

Скъпи родители, Днес Чиполино с лека носталгична усмивка си припомни как едно време често къпеха малките деца в неугледни ръбести корита и дори легени за пране! След това с облекчение се сети, че тези времена неминуемо са зад гърба ни и затова много бърза да ви покаже един страхотен продукт за баня, който ще превърне къпането на порасналия бебок в един чудесен спа ритуал: ваната за къпане и сядане „Опла”!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Винаги подръка

08/02/12

Здравейте приятели, Чиполино знае колко е важно всички бебешки продукти и принадлежности (а те никак не са малко, нали така? :) да са освен много красиви, да са и винаги подръка. Затова и твърдата подложка за преповиване Chipolino Comfort 2 е точно онова, от което сръчните и бързи ръце на мама имат нужда, за да сменят бързо пеленките на бебо или пък да го издокарат за всекидневната разходка и всякакви важни поводи, изискващи неговото присъствие …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Когато лесният избор е правилният избор

03/02/12

Скъпи бъдещи и новоизлюпени родители, И вие ли често сте се чувствали объркани от огромния брой детски колички, които се предлагат на пазара, задавали ли сте си въпросите „Нужно ли ми е всичко това”, „Струва ли си”, „Правя ли май-правилния избор за детето си”? Е, Чиполино вярва, че в незабравимите моменти, когато вашето съкровище идва на бял свят има много по-важни моменти от избора на детска количка, затова много ще се радва да ви улесни …

Прочетете повече »