featured-image-fullWidth

Запознайте се с бебетата на 2012 година!

27/01/12

В деня на родилната помощ – 21 януари 2012 г., се състоя заключителната част на кампанията БЕБЕ НА ГОДИНАТА 2012, организирана от сп. „9 месеца“ и “Чиполино“ – Тържественото орисване на Последното бебе на 2011 г. – Янко, и на Първото бебе на 2012 г. – Василена.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

И докато навън се сипе сняг…

26/01/12

Здравейте приятели, Изглеждат ли ви далечни топлите дни и дългите разходки на открито в снежни дни като този? Вероятно да, но Чиполино знае, че зимата неусетно ще измине, а като дойде пролетта е добре да сме подготвени- татко да смени зимните гуми на колата с летни, а най-малките- да скочат от шейната на веселата триколка, която ви представяме днес!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Полицейска академия

20/01/12

Бръм-бръм, Пристига полицейската кола за яздене на Чиполино, а в нея и вашето малко съкровище, което я управлява сам-самичко!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

За едно вълшебно начало… на 2012 година!

17/01/12

Здравейте скъпи приятели, Бързаме да ви покажем каталога на Чиполино за новата 2012 година! В него може да разгледате всички наши нови предложения, както и да намерите много от любимите си добре познати артикули, които вие и вашите деца толкова харесвате!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Безопасност означава отговорност: Как да избираме играчки за децата си- информираният избор е правилният избор

12/01/12

За стандартите за детските играчки и опасностите, които крие покупката на стоки със съмнителен произход и качество разговаря тази седмица в сутрешния блок на телевизия BBT Иван Илчев, директор маркетинг и реклама на Chipolino.

Прочетете повече »
pingo

Бон апети без бели :)

11/01/12

Мили майки и татковци, Ако и вашият бебчо е оплескал с обяда си не една и две от вашите дрехи, оцветил е стената и оставил по пода повече храна отколкото в стомахчето си, крайно време е  да го настаните в столчето за хранене Pingo на Chipolino. В своя Pingo малкият гладник със сигурност ще се чувства удобно, за да се наслади на вкусните кашички и пюренца, които му е приготвила мама.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Хакуна матата

11/01/12

Здравейте приятели, Aко и на вас „Цар лъв” ви е бил любимият анимационен филм, със сигурност знаете, че “hakuna matata” значи “живей спокойно, не се тревожи за нищо”.Ако пък ви харесва версията на “Hakuna Matata” на пеещото хипопотамче от това видео: http://www.youtube.com/watch?v=fJexZcXu-M0&feature=related , представете си колко много радост ще достави на малкия сладур музикалната количка за прохождане HIPPO, която Chipolino има удоволствието да ви покаже днес.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Следновогодишна изненада от електронния магазин на Чиполино

05/01/12

Здравейте и Честита Нова Година, приятели, Започваме 2012 година не само с много слънчево настроение, но и с една наистина добра новина- от 4 януари при поръчка над 100 лева и до 25 килограма от електронния магазин на Чиполино доставката е безплатна, а при по-малка поръчка цената за цялата страна ще е само 7 лева!

Прочетете повече »