featured-image-fullWidth

Овлажнител за стая Blue Breeze OK Baby за свеж и чист въздух в сезона на парното

27/10/11

Здравейте, И така студът е тук и вече пуснахме парното. И макар на малките ни съкровища да им е топло и уютно, не можем да подминем дискомфорта от изсушения въздух. Едно време бабите обичаха да слагат тенджери с вода на ребрата на парното. Идеята беше водата, която се изпарява от шарените съдове, да овлажни въздуха неусетно и да предпази от досадни и вредни кашлици и запушено носле. За щастие, вече има по-модерни и стилни начини …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

26 октомври: Димитровден

26/10/11

Здравейте, На този ден Българската православна църква  почита св. великомъченик Димитър. Денят на Св. Димитър се свързва с началото на зимата.  Вярва се, че Свети Димитър е покровител на зимата и студа. Димитровден е и празник на гр. Сливен. Имен ден празнуват всички с името Димитър и Димитрина.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

За малките човечета: Уникални, топли и трогателни подаръци с Chipolino

25/10/11

Здравейте, Дългоочакваното събитие се случва – на бял свят се появява малко човече – уникално и прекрасно. Поканили са ви на изписване на бебчо и се чудите какво точно да подарите. Иска ви се да е нещо оригинално, уникално, лично, топло, дори трогателно – нещо, което ще се помни, както този незабравим момент. Chipolino e помислил за това и е готов да предложи близка приятелска подкрепа.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино спортува

20/10/11

Здравейте, Всяка мама знае, че с появата на малкото човече в дома ежедневието става забързано и на фокус е новият член на семейството. Chipolino също знае, че за да расте детето щастливо, мама трябва да е здрава. А какво по-здравословно от малко спорт?

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Училище за бъдещи родители „Вълшебно начало“ в Пловдив

19/10/11

Здравейте, Мили, прекрасни майки и татковци, Чиполино и специалистите от ДКЦ-2 в Пловдив ви канят в своето Училище за бъдещи родители „Вълшебно начало” още през този красив месец октомври. По време на лекциите мамите и татковците ще могат да си отговорят на много от въпросите, които ги вълнуват. Chipolino ще предостави продукти, от които бъдещите родители наистина имат нужда, за да бъдат уроците максимално практични и полезни.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Ла Лече Лига“ България организира семеен семинар за кърмене и позитивно родителство (22-23 октомври) във Велинград

18/10/11

Здравейте, На 22-ти и 23-ти октомври 2011 година във Велинград ще се проведе поредният Национален семеен семинар за кърмене и позитивно родителство, организиран от Ла Лече Лига. Повече информация, програма и регистрация са достъпни ето ТУК. Ще има презентации от световно известната и изключително завладяваща Даян Уийсингър.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Приказки от цял свят” за есенно-зимните дни

17/10/11

Здравейте, Есента, направо зимата, е вече тук и разходките навън май ще стават все по-кратки. Стоенето вкъщи ще е неизбежно, а малчуганите ще измислят все нови и нови лудории, за да се забавляват и да изпитват търпението на мама, тати, баба, дядо, кака, батко и всеки, който е под ръка :) Не се стряскайте – Chipolino ви предлага едно „оръжие” :), с което можете да обуздаете бесните съкровища и да ги увлечете в едно малко …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Изненада от Chipolino: Акция Промо-пакет от утре 15 октомври до 15 ноември

14/10/11

Здравейте, Chipolino има една приятна изненада за вас. В периода 15 октомври – 15 ноември можете да се възползвате от специалната ни акция -10% намаление на  няколко промо-пакета.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

14 октомври – Петковден

14/10/11

Здравейте, На този ден Българската православна църква  почита Света Петка Българска.  Света Петка се почита като покровителка на жените и техните домашни дейности – предене, тъкане, кроене, шиене.  Вярва се, че Св. Петка покровителства и брака и плодовитостта. В народните легенди светицата се изобразява като змия -пазителка на дома.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Нови колекции дрешки в магазините на Chipolino

06/10/11

Здравейте, Chipolino се радва да ви съобщи, че беше гост на шумната веселба по случай 13-и рожден ден на комплекс „Палавници”.  Празникът премина с много усмивки, весели игри и прекрасни пожелания  в края на септември в София. Chipolino изненада малките гости на Бате Енчо с един куп подаръци.

Прочетете повече »