featured-image-fullWidth

Безопасност означава отговорност: Често срещани трикове и уловки и полезни съвети как да ги избегнем

29/09/11

Здравейте, Chipolino продължава с информация от поредицата за основните изисквания за безопасността на играчките и продуктите за отглеждане на деца. За Chipolino безопасност е първото и основно правило при предлагането на продукти, затова искаме да обърнем внимание на някои особености. Това са изисквания на националното и европейското законодателство, с които малко хора са запознати в детайли.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Chipolino се представи достойно на Kind + Jugend – най-големия панаир за детски стоки в света

21/09/11

Здравейте, Chipolino иска да ви се похвали с успешното си представяне на най-големия в света панаир за детски стоки Kind + Jugend в Кьолн, Германия, който се проведе в периода 15-18 септември.  От 1960 г. насам изложението се радва на огромен интерес. Тази година панаирът Kind + Jugend привлече повече от 850 фирми-участници от 40 държави.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Нови колекции дрешки в магазините на Chipolino

21/09/11

Здравейте, Chipolino кани всички малки и големи фешън маниаци :) да разгледат новите колекции за бебешки и детски облекла на известни марки като Бебето, Pierini Baby, Bom Bili, Dirkje, Teidem BV DoncaWear. Новите колекции от красиви и удобни дрешки на тези висококачествени марки са вече във фирмените магазини на Chipolino в цялата страна и то на достъпни цени.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

“Жълти стотинки” – Благотворителна инициатива в полза на първата Малка къща за временно настаняване на изоставени бебета

13/09/11

Здравейте, Chipolino се радва да ви съобщи, че е партньор на инициативата „Жълти стотинки”, организирана в полза на първата Малка къща в столичния квартал Княжево, създадена за временно настаняване на деца в ранна възраст. В момента там живеят 6 мъничета. За всяко едно от тях се грижи индивидуален социален работник. Къщата е създадена от фондация „Надежда за малките” . Тази година VIVACOM стартира тази национална дарителска кампания за втори път .

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Кенгуру „Али” за лесно и безопасно придвижване

12/09/11

Здравейте, Когато се роди вашето малко слънчице, ще има толкова места, които ще искате да му покажете и да споделите с него още от най-ранна възраст.  Освен това майчиният ви инстинкт ще бъде по-силен от всичко и трудно ще устоите на желанието да държите бебчо, колкото се може по-често близо до сърцето си.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Безопасност означава отговорност: Стандарти за безопасност

09/09/11

Здравейте, Както ви обещахме в поредица от материали ще ви запознаем с основните изисквания за безопасността на играчките и продуктите за отглеждане на деца. Това са изисквания на националното и европейското законодателство, но малко хора са запознати в детайли. За Чиполино безопасност е първото и основно правило при предлагането на продукти, затова искаме да обърнем внимание на някои особености.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

8 септември – Малка Богородица

08/09/11

Здравейте, Празникът е известен още като Рождество на Пресвета Богородица.  На този ден Българската православна църква  почита Св. Богородица като покровителка на изоставените и нещастни деца, защото тя от дете изпитала самотата и различни страдания и така се научила да бъде съпричастна към нуждите на по-слабите и беззащитните. 

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

1 септември – Симеоновден

01/09/11

Здравейте, На този ден се тачи св. Симеон Стълпник и неговата майка Св. Марта. С него се полага началото на църковната Нова година. Започва есенната оран и сеитба, бруленето и събирането на орехите. На този ден имен ден празнуват: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона, Марта.

Прочетете повече »