featured-image-fullWidth

Онлайн видео демонстрации на продуктите на Chipolino!

28/07/11

Здравейте, Chipolino се радва да ви съобщи, че вече можете бързо и лесно да видите неговите продукти в действие. Благодарение на видео клипчета, създадени специално за вас, вече можете да видите на сайта на Chipolino демонстрации на един куп от красивите, качествени и надеждни продукти на фирмата.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Летен фото конкурс „На път” на Chipolino и Marti Online

25/07/11

Здравейте, Вашият приятел Chipolino и порталът за щастливи родители Marti Online  ви канят да участвате в летния фотоконкурс „На път”. 

Прочетете повече »
Безопасност означава отговорност

Безопасност означава отговорност

20/07/11

В поредица от материали искаме да ви запознаем с основните изисквания за безопасността на играчките и продуктите за отглеждане на деца. Това са изисквания на националното и европейското законодателство, но малко хора са запознати в детайли. Често подлъгани от цената, не обръщаме внимание на вложените материали, специалните символи и знаци, не знаем тяхното значение. За Чиполино безопасност е първото и основно правило при предлагането на продукти, затова искаме да обърнем внимание на някои особености.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Chipolino участва за втори път на Kind + Jugend – най-големия в света панаир за детски стоки

07/07/11

Здравейте, Chipolino иска да ви се похвали и да ви покани на най-големия в света панаир за детски стоки Kind + Jugend в Кьолн, Германия. Тази година в периода 15-18 септември Chipolino ще заеме за  втори път заслужено място сред всички водещи международни компании, както и млади находчиви и иновативни фирми, които предлагат продукти за бебето и малкото дете.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино празнува своя 15-ти рожден ден!

05/07/11

Здравейте, С радост ви съобщаваме, че МАКСКОМ ЕООД, фирмата майка на Чиполино става на 15 години! Рожденият ни ден е на 15.07.2011 г. и естествено не сме забравили за вас, нашите приятели. За всички клиенти на фирмените ни магазини в страната от 15 до 21 юли 2011 година ще има изненади,

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Градинска люлка „Киди”

01/07/11

Здравейте, През летните месеци детето ви ще прекарва повече време навън, на слънце, за да събира витамин Д за зимата :)  Как да го задържите по-дълго, обаче в градината на вилата или на село при баба и дядо, без да се притеснявате за безопасността на вашето мъниче? Градинска люлка „Киди” може да превърне миговете на вашето дете в градината в забавление. Децата обожават ритмичното движението на люлката.

Прочетете повече »