featured-image-fullWidth

„Пренатална и перинатална психология. Програми за родителска подготовка” – Любопитни открития

31/05/11

Здравейте, Както ви обещахме наскоро, специално за мамите-фенове на Chipolino представяме любопитни откъси от книгата на Диана Димитрова Пренатална и перинатална психология. Програми за родителска подготовка”.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Посрещнете деня на детето с подаръци от Чиполино и много усмивки!

30/05/11

Здравейте, Посрещнете деня на детето 1 юни с много усмивки, добро настроение и подаръци от Chipolino!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Бебешки дрешки Bebetto в магазините на Chipolino

27/05/11

Здравейте, Chipolino се радва да ви съобщи, че вече е официален дистрибутор на детските дрешки с марка Bebetto. Bebetto предлага голямо разнообразие от дрешки с маняшки модели и високо качество.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Как да приготвим бебчо за сън: Практични съвети за родители

26/05/11

Здравейте, Всички знаем колко е важен сънят за пълноценното развитие на бебчо, както и за доброто му настроение. Сънят е важен за развитието на всяко дете, тъй като хормонът на растежа се отделя именно докато дете е потънало в сладки сънища.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

24 май – Ден на славянската писменост и култура

24/05/11

На този ден се почита делото на  братята Св. Кирил и Методий, създатели на славянската писменост.  По традиция се провеждат тържествени шествия с участието на  ученици, учители и интелектуалци. Различните културни мероприятия, посветени на празника, имат за цел да припомнят на хората защо да се гордеят от това, че са българи. 

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Еко пътеките: Идеи за семейно прекарване на почивните дни

17/05/11

Здравейте, Най-накрая лятото започна да се усмихва през облаците и мечтите за прекарани уикенди навън започнаха да ни намигват :) Разходките по еко пътеки и пикника след това са прекрасен начин за почивка на малчуганите и техните мами и таткови. Те са лесно достъпни, не изискват солидна подготовка или тренинг, а разкриват прекрасни гледки от дивата природа. Ето защо с настъпването на топлите и слънчеви дни те са все по-актуален вид  туризъм.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Столче за хранене „Сити”

16/05/11

Здравейте, Вашият малчуган е вече достатъчно голям, за да ви прави компания по време на хранене? Е, предстои ви приключение, което ще включва значителна доза разлети напитки по пода и късчета храна в косата на мама, които малчуганът с размах ще хвърля, особено в началото :) За да не излезе всичко от контрол :) ще имате нужда от красиво, удобно, лесно за миене и обезопасено столче за хранене на достъпна цена. Е, Chipolino, има отлично …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Нов дом за семейство щъркели – платформа за гнездо!

11/05/11

Здравейте, Много от нас чакат с нетърпение да видят щъркел като сигурен знак, че зимата е отминала и хубавото време ни предстои. Малко са тези, обаче, които си дават сметка колко опасно място са електрическите стълбове, на които щъркелите гнездят. Понякога гнездата, а и малките на красивите прелетни птици, стават жертва на пожар вследствие на късо съединение (предизвикано от тежките клони, които докосват проводниците от електрическата мрежа).

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Къщичка за прохождане“

09/05/11

Здравейте, Установено е, че хората учим най-добре, когато се забавляваме. Ето защо и Chipolino e заложил на този доказано успешен подход и ви предлага оригиналната играчка „Къщичка за прохождане”. Тя е безопасна и  забавна и ще помогне на вашия малчуган да ходи все по-уверено и по-координирано.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

6 май – Гергьовден

06/05/11

Здравейте, Св. Георги Победоносец е почитан на този ден като пламенен защитник на християнската вяра. Той е считан за покровител на воините заради храбростта си. Вярва се, че е закрилник на домашните животни и възраждащата се природа. На Гергьовден се прави курбан в чест на светеца. Имен ден празнуват Георги, Гергана, Галин, Галя, Ганка, Ганчо, Генко, Геновева, Гергина, Гинка

Прочетете повече »