featured-image-fullWidth

Комбинирана количка АМБРА

29/04/11

Здравейте, Chipolino иска да ви представи една количка, която за отрицателно време спечелва симпатиите на майки, таткови и деца. Това е комбинирана количка Амбра, която съчетава сигурност, маневреност и приковаващ погледа дизайн и така превръща разходките от понякога досадно изпитание по улиците и парковете в очаквано преживяване за цялото семейство.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Триколка „Бъни”

28/04/11

Здравейте, Великденските празници отминаха, но ето, че идва първи юни – денят на вашето съкровище :) То вероятно вече си мечтае за нови играчки, а вие се чудите какъв подарък да му измислите, за да го зарадвате отново.  Спомняте ли си летата прекарани на чист въздух с вашето собствено колело или това на съседското дете.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Великден идва…!

21/04/11

Здравейте, Идва Великден – най-големият християнски празник след Рождеството. Децата обикновено се надпреварват да боядисват яйца със своите майки, баби и лели и нетърпеливо се въртят около втасващите козунаци. По-пъргавите домакини, обикновено боядисват яйца и правят козунаци още на Велики четвъртък. Ако закъснеете, обаче, имате втори шанс да приготвите неотменните „аксесоари” за Великденската трапеза – яйцата и козунаците – на Велика събота.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

17 април – Цветница

17/04/11

Здравейте, Тази година на 17 април е Цветница или Връбница –  един от най-красивите празници през пролетта. В неделята преди Възкресение Христово вярващите взимат върбови клонки от църквата и ги отнасят в домовете, където правят венци за здраве в семейството. На празничната трапеза се сервира риба. На този ден имен ден празнуват всички вярващи с имена на цветя и дървета. След Цветница  седмицата преди Великден се нарича Велика и Страстна, през която протичат великите страсти.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Пренатална и перинатална психология. Програми за родителска подготовка”

15/04/11

Здравейте, Чудили ли сте понякога на предпочитанията на вашето дете? Питали ли сте се, защо бебето ви спира да плаче само ако му пуснете музиката на Раймстайн или откъде идва любовта на голямото ви дете точно към немския език? Понякога отговорът на подобни въпроси не е очевиден, но не и невъзможен :) Ключът към „загадката” може би се крие във времето, когато детето ви е било още в утробата ви…

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

В самолета: Практични съвети за бебо, мама и тати на път

07/04/11

Здравейте, Често докато са още в  майчинство майките, а и бащите решават да използват ценното време с  бебо максимално и заминават наблизо и далеч. Изкушават ги и големите намаления на цените на билетите за деца до 2-годишна възраст. И все пак, за да е леко и удобно пътуването, е добре да знаят какво да вземат с тях и какво да очакват.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Училище за родители във Варна

01/04/11

Здравейте, Най-новият Медицински център във Варна, който Чиполино с радост избра за свой партньор, отвори врати на светлия празник Благовещение. Медицински център „Д-р Петинка Цветкова” и Чиполино провеждат училището за родители във Варна, което се радва на небивал интерес.

Прочетете повече »