featured-image-fullWidth

25 март – Благовещение

25/03/11

Здравейте, Християните вярват, че на този ден Архангел Гавраил се явил на Дева Мария и й съобщил благата вест, че ще бъде осенена от Светия Дух и след девет месеца ще даде живот на Спасителя Христос.  Преди празника се прави пролетно почистване, за да се изхвърли всичко старо и ненужно и домът и духът да бъдат готови за ново начало. На този ден имен ден празнуват Блага, Благо, Благовест, Благовеста, Благой и Бонка.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана количка „Тиана”

23/03/11

Здравейте, Chipolino има удоволствието да ви представи една комбинирана количка, която е не само красива отвън, но и впечатлява с умно измислената си система 3 в 1 (кош за новородено + летен кош + столче за кола).

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Бабо, разкажи ми приказка!”

16/03/11

Здравейте, Все по-често децата пасивно стоят пред компютрите и наготово „консумират” филмчета. Все по-рядко чуват приказки, които да развият фантазията им и да ги пренесат във вълшебни царства. Сега като се замисля за моето детство, се чувствам истинска късметлийка*, че приказките са били неразделна част от моя свят.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Училище за бъдещи и настоящи родители

14/03/11

Мили, прекрасни майки и татковци, Чиполино и Йога Дивали ви канят в своето Училище за бъдещи и настоящи родители. Лекциите, посветени на раждането и на първите контакти с бебето, ще се проведат в магазина на Чиполино в гр. София на бул. „Тодор Каблешков“ No 53 (Търговски център FRIENDS) съответно на 28 март (понеделник) и 30 март (сряда) от 10.00 до 12:00 ч. Лекциите са напълно безплатни. Заявка за участие на и-мейл адрес: info@yogadiwali.com до Даниела …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Спорт за всяко дете: Идеи за родители

09/03/11

Здравейте, Какво по-хубаво от това да се качим в планината в тези прекрасни зимни дни :) Причина за това може да е не само желанието за спокойна разходка, но и за изпълнено с хъс и усещане за полет спускане по снежните писти.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана количка МОНА

02/03/11

Здравейте, Chipolino иска да ви представи една дългоочаквана количка, която обира овациитете на мамите и татковците. Сигурно вече се досетихте…Става дума за красавицата МОНА. Техническите параметри на тази количка я превръщат в добър избор, който върши страхотна работа.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Баба Марта бързала, мартеници вързала

01/03/11

Здравейте,   Пролетта чука на вратата. Децата като всяка година с нетърпение очакват да сложат предвестника на хубавото и слънчево време – мартеницата. Изборът на мартеници е огромен – от традиционните Пижо и Пенда до гривнички с името на гаджето, облика на обичан анимационен герой или цветовете на любимия футболен отбор.

Прочетете повече »