featured-image-fullWidth

Колани за прохождане “Батман”, „Калинка” и „Ангелче”

25/02/11

Здравейте, Вашето малко съкровище все по-често обхожда стаята като се подпира на кресла, маси и всичко под ръка? Малчо се опитва да се изправя и прави първи неуверени самостоятелни крачки и пада по дупе :)? Можете да помогнете на детето ви да се чувства свободно и без да пада често с цялата си тежест на земята.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Бебешки играчки за бутане „Хипо” и „Влакче”

24/02/11

Здравейте, Можете да купите количка за бутане „Хипо” и да изненадате малчугана за първия му рожден ден веднага :) Бебешката количка за бутане е подходяща за деца, които стъпват по-стабилно. Детето ще се радва много на играчките за въртене и щракане.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

В Еко час: в и извън класната стая по света и у нас

23/02/11

Здравейте, Онзи ден в градинката едно петгодишно момченце се опитваше да убеди едно момиченце да не изхвърля боклук на тревата. Момченцето въодушевено викаше: „Недей да хвърляш тeзи хартии на земята – това е природата, тя е жива и ние сме част от нея”.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана количка Лумина с помпащи гуми

17/02/11

Здравейте, За всички мами, които са фенове на здравословния начин на живот и прекарването на максимално време с децата навън, Chipolino предлага комбинирана количка Лумина.  Тя се отличава със задни помпащи колела за меко возене и изключително олекотена конструкция – предимства, които правят количката и подходяща за различни терени.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

В студените зимни дни: Идеи за весело прекарване

16/02/11

Здравейте, Минусовите температури и снегът навън са причина да прекарваме дълго време у дома с малките си наследници. Децата лесно се отегчават, стават капризни и раздразнителни, а понякога дори губят апетит. Предлагаме ви няколко полезни идеи, които ще разнообразят ежедневието ви.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

14 февруари – Св. Валентин

14/02/11

Здравейте! Този ден се е превърнал в празник на обичта, влюбените и приятелството.  На него влюбените си подаряват подаръци и правят специални жестове един за друг, за да изразят своята взаимна обич и подкрепа. Православната църква почита св. Кирил Славянобългарски и св. Преподобни Авксентий.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Как да обезопасим дома: Практични съвети за родители

08/02/11

Здравейте, Когато съкровищата са мънички, прекарваме по-голямата част от времето у дома. За да не бъдат мама, тати, баба, дядо, кака или батко непрекъснато нащрек и да не се стига до неприятни инциденти и сълзи, е добре да обезопасим дома по всички възможни начини.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Новата колекция на Chipolino!

02/02/11

Здравейте, Chipolino бърза да ви съобщи, че дългоочакваната му нова колекция вече се предлага във всички фирмени магазини на Chipolino, както и от големите търговци в страната. Вече можете да изберете стилни и вълнуващи изненади за вашите ангелчета.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

1 февруари – Трифоновден

01/02/11

На този ден православната църква почита св. Трифон. Св, Трифон бил праведен християнин, който не се отказал от вярата си и загинал зардаи нея.  Трифон Зарезан е празник на лозарите, кръчмарите и градинарите. По традиция жените пекат обреден хляб, украсен с лозово листо, приготвят кокошка, а в бъклица се налива от най-хубавото вино. Имен ден празнуват Трифон, Трифонка, Лозан, Лозанка, Гроздан и Тричко. 

Прочетете повече »