featured-image-fullWidth

30 ноември – Андреевден

30/11/10

На този ден Българската православна църква почита паметта на св. Апостол Андрей Първозвани. Нарича се така, тъй като първи е бил призван да последва Спасителя Христос.  На 30 ноември имен ден празнуват Андрей, Андрея, Андриян, Дешо, Дешка, Храбър и Храбра.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Мода за бременни в собствените магазини на Chipolino в цялата страна

29/11/10

Здравейте, Chipolino се радва да ви съобщи, че в магазините му в цялата страна вече можете да откриете мода за бременни с марките Boy or Girl и Mia.  Елате и се запознайте с колекциите дрехи за бременни. Те са практични, оригинални и стилни. Пазарувайте удобно и лесно в магазините на Chipolino, които се отличават с модернистичен и нетрадиционен интериор, както и с широка гама традиционни и нови продукти. Посетете ни! Няма да загубите! Очакваме ви!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

“Направи си сам приказка” – вълшебна игра за деца с фантазия

24/11/10

Здравейте, От една на пръв поглед обикновена дървена кутийка изкача вълшебната творческа игра по идея на Джани Родари. Тя носи закачливото заглавие „Направи си сам приказка”.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана количка ПУКИ

22/11/10

Здравейте, Циганското лято лека полека си отива, става студено, а малкото съкровище не иска да стои вкъщи. Детето с нетърпение очаква да се разхожда навън и не иска и да знае дали зимата ще е люта. Детето сякаш инстинктивно усеща, че разходките през зимата ще му се отразят добре и ще го закалят.  ПУКИ е прекрасна комбинирана количка за вашия малчо, която се отличава с компактност и лекота, както и защита от вятър и студ.  …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

21 ноември – Ден на християнското семейство

19/11/10

На 21 ноември Българската православна църква чества  Въведение Богородично. Празникът е обявен и за ден на християнското семейство.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Бихте ли купили ВТОРА УПОТРЕБА обезопасителна седалка за кола за вашето дете и до каква цена?

16/11/10

Мами, татковци и фенове :) Чиполино иска да знае вашето мнение „Бихте ли купили ВТОРА УПОТРЕБА обезопасителна седалка за автомобил за вашето дете и до каква цена?“. Споделете своето мнение във формата за коментари отдолу. Много благодаря за съдействието, Чиполино :)

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Кошара за спане и игра Пинга

12/11/10

Здравейте, Преди да посрещнете бебо вкъщи идва въпросът за избор на легло за новия член на семейството. Освен с мястото, което имате, трябва да предвидите и какви функции ще изпълнява кошарата освен като място за спане. Добре е да потърсите комбинирано решение, което може да се използва по-дълго време и има повече функции. Кошарата за спане и игра Пинга е подходяща за новородени и деца до 14 килограма. Много лесно се сгъва и се мести, …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино пита

11/11/10

Здравейте, Чиполино иска да знае как оценявате вида и подредбата в магазините, дали сте доволни от обслужването, дали намерихте всичко, което търсехте. Моля, отделете малко време и попълнете този анонимен въпросник. Предварително благодаря :)

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Новият вълшебен магазин на Chipolino отвори врати в столицата

08/11/10

Здравейте, И така, отворихме вратите на втория ни фирмен магазин в “Galaxy Trade Center” на 28 октомври 2010 г. и вече много майки, татковци, баби и дядовци ни посетиха, а някои се и върнаха за нови изненади от Chipolino. Посетете ни и вие! Разходете се в най-красивия фирмен магазин за родители и деца в столицата, където ще намерите всичко необходимо за майката и бебето от бременността до пубертета.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Бихте ли купили обезопасителна седалка за кола за своето дете и до каква цена?

03/11/10

Мами, татковци и фенове :) Чиполино иска да знае вашето мнение „Бихте ли купили обезопасителна седалка за автомобил за своето дете и до каква цена?“.  Споделете своето мнение  във формата за коментари отдолу.

Прочетете повече »