featured-image-fullWidth

26 октомври – Димитровден

26/10/10

На този ден Българската православна църква почита паметта на Св. Димитър Солунски.  Много българи носят неговото име и празнуват имен ден – Димитър, Димитрина, Димо, Димана, Митьо, Митра. Димитровден е и празник на гр. Сливен.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Нов вълшебен магазин на Chipolino в Galaxy Trade Centre в София

25/10/10

Здравейте, На 28 октомври 2010 г. Chipolino открива своя нов  магазин в София. Новият ни обект ще е в Galaxy Trade Center (на кръстовището на бул. „Шипченски Проход” и ул. „Елисавета Багряна”  в кв. „Гео Милев”) – удобно и лесно местоположение в непосредствена близост до центъра на града.  За всеки направил покупка през първия ден на откриването на магазина, Chipolino e предвидил специален подарък.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана триколка за близнаци Дуо

21/10/10

Здравейте, Да имаш близнаци е двойна радост, но и  двойна доза изпитание. Ако вече очаквате две мъничета накуп, сигурно си задавате хиляди въпроси и се чудите на какъв модел количка да се спрете. Chipolino ви предлага комбинираната триколка за близнаци Дуо като едно възможно решение с не малко предимства. Количката е подходяща за новородени бебета – 0+ месеца.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

19 октомври: Денят на Св. Иван Рилски

19/10/10

На този ден Българската православна църква  почита Св. Иван Рилски като покровител на българския народ. Той е първият български отшелник и основател на най-величествения манастир в страната – Рилския манастир.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Близо до бебето” от Василена Доткова

15/10/10

Здравейте, “Близо до бебето“e една необикновена книга, която се чете на един дъх. Тя е предназначена за майки, които искат да отгледат децата си с лекота и в хармония с природата. Книгата е написана прозорливо и засяга актуални теми за майчинството.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Стол за хранене 360 градуса

13/10/10

Здравейте, Един от най-приятните и важни мигове през деня е времето за хранене на малкото. Прекрасно е, когато и детето, и мамата могат спокойно, удобно и безопасно да се насладят на това занимание.  Столът за хранене 360 градуса е създаден, за да ви осигури 360 градуса свобода и 5 звезди удобство и безопасност, благодарение на отличните си характеристики.  Столът е подходящ за деца с тегло до 15 кг.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Злояди малчугани: Каузата на чинията – Част 2

08/10/10

Здравейте, Надяваме се, че съветите от миналата седмица са ви били полезни и вие и злоядият ви малчуган сте вече няколко хапки по-близо до вкусната чиния. Открихме и още няколко идеи по темата.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Деца археолози в „Музеен детски кът” в Благоевград

05/10/10

Здравейте, Уникална интерактивна експозиция за деца „Музеен детски кът” беше открита за радост на най-малките в Регионален исторически музей в Благоевград. Тя е предназначена за деца между 3 и 12 години. 

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Злояди малчугани: Каузата на чинията – Част 1

01/10/10

Здравейте, Злоядите малчугани често тревожат родителите си, които пък се чудят какви стратегии и примамки да измислят, за да стимулират апетита на детето.  Проблемите с детския апетит не са нито необичайни, нито нерешими. Не се отчайвайте! Просто повярвайте, че с малко търпение и много въображения, ще помогнете на детето си да посяга с радост към чинията.

Прочетете повече »