Комбинирана количка MAXIMA X3M

Комбинирана количка „Максима X3M”

27/08/10

Здравейте, С наближаването на по-студените месеци, вероятно търсите удобна, солидна и стилна количка за приятни и уютни разходки на открито. „Максима X3M”  е чудесна комбинирана количка 2 в 1 за вашето прекрасно малко човече.

Прочетете повече »
Бебешка гимнастика

Гимнастика за бебета от 1 до 6 месеца

26/08/10

Здравейте, Искате бебето ви да е в добра кондиция – да е с добър емоционален и физически тонус? Искате вие и вашето бебе да прекарвате време заедно, да се смеете и да се забавлявате? Искате да знаете как? Отговорът за вас е потърсила Павлина (Поли) – майка-блогър и професионален инструктор по гимнастика за бременни, аеробика, каланетика и пилатес. В своя блог Поли показва нагледно урок по бебешка гимнастика за майки и бебета от 1 до …

Прочетете повече »
Шезлонг "Калинка"

Шезлонг „Калинка“

20/08/10

Здравейте, Искате бебчето ви да се чувства еднакво удобно и когато е будно, и докато спи? Искате да му правите компания, когато ви се налага да прекарате по-дълго време в кухнята или да простете поредната партида сладурски бебешки дрешки? Тогава шезлонг „Калинка” може да стане ваш добър приятел и за почивка, и за забавление.  Той е подходящ за бебета от 0 до 12 месеца.

Прочетете повече »
"Бебето от главата до петите"

„Бебето от глава до пети”

19/08/10

Здравейте, •    Как да различите безобидното неразположение на вашето   бебе от състоянието, което изисква лекарска намеса? •    Какво можете да направите сами? •    Кога да се обадите на вашия лекар? •    Нужни ли са изследвания и какво означават резултатите? •    Какво е лечението и какви са възможните усложнения? Ако сте млада майка или предстои скоро да раждате, ако ви вълнуват тези и други въпроси, книгата на д-р Кара Фамилиан Натерсън „Бебето: От глава до пети” …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

15 август – Голяма Богородица

15/08/10

На 15 август Българската православна църква отбелязва Голяма Богородица или Успение Богородично. На този ден се почита Св. Богородица като покровителка на майчинството, жените, брака и семейното огнище. На Успение Богородично Мария, Мариана и Марио празнуват имен ден. От 1993 година денят е празник на град Варна.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

„Ла Лече Лига“ България организира онлайн училище за кърмене

12/08/10

Здравейте, Според последното национално представително проучване на кърменето на децата в България, 90% от майките кърмят бебетата през първия месец. През следващите месеци този процент пада рязко до 14%. От Световната здравна организация (СЗО) съветват кърменето да бъде основна храна за бебетата през първите шест месеца.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

6 август – Преображение Господне

06/08/10

На 6 август Българската православна църква отбелязва един от най-светлите празници –  моментът, в който Исус Христос се преобразява и явява в пълната си небесна слава пред своите ученици Петър, Йоан и Яков.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана количка ЕУФОРИЯ за две деца

02/08/10

Здравейте, Ако чакате второ бебче и разликата с каката или баткото не е голяма, може би ви е нужна ЕУФОРИЯ – комбинирана количка за две деца. Двете хлапета могат да си прекарват весело, седнали едно до друго. По-малкото дете трябва да бъде на възраст повече от 6 месеца.

Прочетете повече »