featured-image-fullWidth

Празници през юли

29/07/10

На 15 юли започват най-горещите дни от годната, наричани Горещници. По тези дни (15, 16 и 17 юли) хората гадаят какви ще бъдат зимните месеци. Традицията повелява да не се работи, защото ако някой отиде на полето да жъне, снопите му ще се запалят.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Парад на детските колички в Русия

29/07/10

Татковци и мами дефилираха на парад на детските колички в Русия. С въображение, талант и подръчни материали те дадоха воля на детските си мечти и сътвориха шарени и дори меко казано странни на вид колички за малките принцове и принцеси.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Всичко необходимо за мама и бебо

28/07/10

Здравейте бъдещи мами, Чиполино реши да помогне на всички, които скоро очакват най-щастливото събитие в живота на една жена. Разгледайте примерния списък с необходимите неща от болницата до прибирането вкъщи

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Количка-скутер

27/07/10

Здравейте, Детските колички имат всякакви форми и комбинации, но досега не бяхме срещали хибрид между количка за детето и скутер за майката (или бащата). Любопитното е, че тази концептуална разработка е дело на български дизайнер, който живее и работи във Виена и Лондон.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Помагаме на „Не ме изоставяй”

27/07/10

Здравейте, Решихме да разкажем малко повече за нашата съвместна работа с Фондация „За нашите деца” и усилията им майките да не изоставят децата си „Не ме изоставяй”. Инициативата се провежда и с финансовата подкрепа на Нова Телевизия. Фондация „За Нашите Деца” е неправителствена организация, която от 18 години работи за подпомагането на семейства в риск с цел те да не се разделят с децата си.

Прочетете повече »
CHIPOLINO

Добре дошли

27/07/10

Здравейте, Добре дошли на нашия блог. Създадохме блога, за да имате възможност да ни пишете и да ни питате. Ние ще отговаряме винаги и навреме. Направихме го, за да споделяме с всички не само новини „от кухнята” но и интересни неща, свързани с отглеждането и грижата за децата. В секцията Новини и споделено ще научавате новостите за фирмата, хората и продуктите. Ще се радваме да споделяте и вашите истории, които да публикуваме тук. В тази …

Прочетете повече »