featured-image-fullWidth

Кошара за спане и игра „Цвете”

27/12/10

Здравейте, Обзавеждането на детската стая е един от най-вълнуващите мигове преди раждането на детето. Всяка мама и татко иска да посрещне бебчо с най-доброто.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Коледа: За елхите, елфите и още нещо

24/12/10

Здравейте, Ако нанасяте последни довършителни щрихи върху елхата или коледната украса в хола, можете да включите и някой по-артистичен член на семейството. Той/Тя може да ви покаже как да направите снежинки от хартия. Покажете и на малчуганите къде да сгъват листовете хартия и къде да ги режат. Мирисът на елхови клонки е прекрасен. Обаче, приказната феерия може да бъде пълна, ако прибавите и аромата на портокали, набодени с карамфилчета.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Забавни, евтини и много ефектни подаръци за Коледа

22/12/10

Здравейте, Коледа е времето, в което ни се иска да зарадваме всички близки и приятели. Грижите покрай малките ни слънчица, а напоследък и все по-изтъняващите ни джобове обаче, се оказват сериозна пречка в желанието ни да отдадем дължимото на хората, които обичаме. Приготвянето на лесни домашни сладки и празничното им аранжиране се оказва добра идея с много ползи – в сценария има специална роля за най-малките, гарантираща искрено забавление, а резултатът е впечатляващ и предизвиква …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Комбинирана количка за близнаци МАНДИ

22/12/10

Здравейте, Зимата дойде :). Когато завали сняг, въздухът в града се пречиства и улиците грейват от белота – ценен момент за разходка въпреки минусовите температури. Тези красиви снежни дни са прекрасна възможност за бебоците да подишат чист въздух. Това е време, което мамата може да използва като гимнастика за тонус. МАНДИ е прекрасна комбинирана количка за вашите сладки близнаци, която се отличава с компактност и лекота. Подходяща е за новородени и за деца на възраст …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

20 декември – Игнажден

20/12/10

На този ден Българската православна църква почита Св. Игнатий Богоносец, ученик на Йоан Богослов. Смята се, че той е детето, което Исус Христос посочва, когато обяснява кой е най-голям измежду себеподобните. Наричан е Богоносец, защото сам казвал, че носи в сърцето си Бога.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Да измием зъбите – мисията възможна!

14/12/10

Здравейте, Появата на първите зъбчета на детето е повод за много радост и вълнения в семейството. Това е моментът, в който родителите започват да създават навиците, свързани с устната хигиена на малчугана.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Каква помпа за кърмене да си купя?

08/12/10

Здравейте, Както ви обещахме, представяме ви специалиста Христина Янева, консултант към Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене”. Христина е от първите обучени консултанти и заместник-председател на асоциацията. Тя е и съпътстващ лектор на обученията, които провеждат заедно с  д-р Анета Попиванова, педиатър-неонатолог и председател на Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене”.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Коледа с Чиполино!

07/12/10

Здравейте, Елате и посрещнете коледно-новогодишните празници с подаръци от Chipolino. От 15 до 31 декември 2010 можете да ползва 10% отстъпка за всички продукти във фирмените магазини на Chipolino в цялата страна.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

6 декември – Никулден

06/12/10

На този ден Българската православна църква почита паметта на Св. Николай, Мирликийски Чудотворец – покровител на моряците. Никулден се отбелязва и като Ден на банкера. Имен ден празнуват Никола, Николай, Николина, Ненка, Нина, Нено, Ненко, Нино и Кольо.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене” и УНИЦЕФ с консултанти по кърмене

03/12/10

Здравейте, Ако сте млада майка или ви предстои скоро да раждате, ако ви вълнуват всякакви въпроси относно кърменето, срещите със сертифицираните консултантите по кърмене към Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене” ще ви бъдат изключително полезни. Това са майки и медицински лица, които са преминали 6-месечно обучение, което е част от глобалната програма на УНИЦЕФ за защита, подкрепа и насърчаване на кърменето. Това, което ги обединява е убеждението, че кърменето е важно и желанието да помогнат …

Прочетете повече »