Колко безопасни са стоките в магазините?

15/11/13

Преди време бяхме писали за различните неща, на които трябва да обръщате внимание при изборът и покупката на стоки за детето и бебето. Вижте обобщението на най-важното и оттам линкове към останалите статии ето оттук. Сега искаме да заострим вниманието ви към нещо, което притеснява Чиполино – предлагането на стоки, които са забранени за продажба защото не отговарят на елементарните изисквания и са спрени с решение на регулаторите. Вече сме писали за стандарта EN 1888, …

Прочетете повече »
VERONA_ITALY__146

Италианската марка САМ и Николета Лозанова заснеха нова фотосесия!

20/03/13

Николета Лозанова запленява в новата фотосесия на САМ. Италианската марка засне дизайнерските детски колички от колекция 2013 на емблематичния площад пред античната Arena di Verona, като отново заложи на българския топ модел в комбинация с италиански стил и усещане за лукс.

Прочетете повече »
150-520x385

Имало едно време … детска количка!

08/02/13

Здравейте, Днес ще ви разкажем една вълшебна история за чудото, наречено детска количка. Всъщност историята започва още през 1733г. Известен по онова време архитект и градинар на име Уилям Кент създава първата детска количка, по поръчка на херцога на Девъншиър. 

Прочетете повече »
1_1

Neonato – Лимитирана линия дизайнерски продукти за бебета!

28/01/13

Здравейте, Година след стартиране на успешното партньорство с италианската компания за детски стоки – САМ, Chipolino вдига летвата още по-високо. От 2013 г. Chipolino вече е официален представител за България на още една марка от Апенините – Neonatо.

Прочетете повече »