Untitled-3 copy

МАКС ЕВРОПА представя България в най-оспорваната надпревара – Европейски Бизнес Награди

17/07/13

Европейските Бизнес Награди www.businessawardseurope.com официално оповестиха, че МАКС ЕВРОПА ЕООД ще представя България като национален победител в престижната 2013/14 програма на наградите. МАКС ЕВРОПА се пребори в оспорвана конкуренция и е сред 14-те избрани победители в класирането за  „Ruban d’Honneur status” и продължава в следващия етап на надпреварата. Окончателните победители в категорията ще бъдат анонсирани през април 2014 г.

Прочетете повече »
1

Продукти за деца от бъдещето!

08/05/13

Продуктите за деца не са се променили от десетилетия. Те винаги са били просто колички, шезлонги или креватчета. От днес обаче вече има количката Оригами и люлката Мама Ру –  различните продукти, които не приличат на нищо, което сте виждали до сега.

Прочетете повече »
1280927_51792281

Да се подготвим за бебо

29/04/13

Подготовката за бебето е приятна, но и нелека задача за родителите. Някои от нещата са дребни и на пръв поглед ненужни, но ако не сте подготвени, рискувате таткото да притичва до някоя аптека посред нощ.

Прочетете повече »
VERONA_ITALY__146

Италианската марка САМ и Николета Лозанова заснеха нова фотосесия!

20/03/13

Николета Лозанова запленява в новата фотосесия на САМ. Италианската марка засне дизайнерските детски колички от колекция 2013 на емблематичния площад пред античната Arena di Verona, като отново заложи на българския топ модел в комбинация с италиански стил и усещане за лукс.

Прочетете повече »
150-520x385

Имало едно време … детска количка!

08/02/13

Здравейте, Днес ще ви разкажем една вълшебна история за чудото, наречено детска количка. Всъщност историята започва още през 1733г. Известен по онова време архитект и градинар на име Уилям Кент създава първата детска количка, по поръчка на херцога на Девъншиър. 

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Как Калин Вельов прекара лятната ваканция!

16/10/12

Здравейте, Със сигурност фактът, че Калин Вельов стана баща за първи път в началото на юни не попречи на морските му планове за това лято. Музикантът и горд баща на четиримесечната Карина е твърдо убеден от най-ранна възраст да възпита у  малката красавица любов към морето и с удоволствие предостави на Чиполино снимков материал от семейните приключения по българското Черноморие.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино става продуцент!

20/09/12

Здравейте, Както знаете, Чиполино не е само вашият снабдител на детски колички, столчета и продукти за бебета и деца. Чиполино е цял един свят, в който ние мислим за вашия комфорт при отглеждането на вашите деца и тяхната безопасност и спокойствие. И нещо много повече- Чиполино приема много сериозно своята роля на ваш съветник, източник на полезна информация и не на последно място- на забавление!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Чиполино за трети път участва в изложението Kind + Jugend в Кьолн!

02/08/12

Здравейте, Чиполино иска да ви се похвали и да ви покани на най-големия в света панаир за детски стоки Kind + Jugend в Кьолн, Германия. Тази година в периода 13-16 септември Chipolino ще заеме за трети път заслужено място сред всички водещи международни компании, както и млади находчиви и иновативни фирми, които предлагат продукти за бебето и малкото дете.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Калин Вельов за раждането на дъщеря си: „Разбираш, че животът ти се е променил и вече не си ти най-важният”

02/07/12

Здравейте, В началото на миналия месец Калин Вельов, един от най-обичаните български музиканти, стана баща на момиченце. Той и неговата половинка Диана се довериха изцяло на Чиполино за всички продукти, необходими за отглеждането на малката Карина. Днес ви предлагаме откъс от интервю на новоизлюпения и горд родител, в което той говори за това какво се е променило в неговия живот след радостното събитие, за бащинството и за плановете си през най-слънчевия сезон- лятото.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Ние обслужваме по-добре!

06/06/12

Мили приятели, Онези от вас, които са посещавали магазините на Чиполино, със сигурност знаят какво имаме предвид, когато казваме, че наистина много държим на компетентното и вежливо обслужване и на това всеки клиент да излезе от магазина с усмивка и с желание да се върне в него пак!

Прочетете повече »