cam

Щастливи на разходка с CAM

30/01/14

  Знаем, че разходките са важна част от вашето ежедневие, и искаме да ви запознаем с Combi Family – удобната модулна система от CAM. Подходяща е за деца от 0+ до 36 месеца и е перфектният избор за разходка на цялото семейство. Твърдият кош е много просторен и е оборудван с Quicky System (патентована система за лесно монтиране и отстраняване). Има удобна дръжка, която може да се фиксира в различни позиции, а за да е …

Прочетете повече »
pooky car seat

С Чиполино на път – лукс и удобство

22/01/14

В края на миналата година ви представихме Пуки, луксозната комбинирана количка от колекция Чиполино ВИП 2014. А сега се запознайте с другия член от семейството й – столче за кола Пуки! И при него ще забележите същия нетрадиционен и модерен дизайн. Неизменна за VIP Пуки е кожата – тук ще я откриете под формата на сенник от луксозна еко кожа, който може и да се сваля. Столче за кола Пуки е подходящо за бебето от …

Прочетете повече »
pooky thumb

Лукс за Вас и Вашето бебе!

17/12/13

От какво се нуждае всяка майка за една приятна разходка с бебо? От удобна, сигурна и маневрена количка. А вероятно, освен всичко изброено, търсите и нещо нетрадиционно и луксозно, с което няма да останете незабелязани? Запознайте се с Пуки, новата комбинирана количка от колекция Чиполино ВИП 2014! Предлагаме Ви количка с модерен дизайн, с дамаска от луксозна дишаща еко кожа, удобна за бебо и лесна за поддържане от мама. Олекотената алуминиева рама  с дръжки, регулиращи …

Прочетете повече »
nido_aqua_base

Защо да изберем столче за кола с основа?

30/04/13

Първото и най-голямо удобство е, че избягвате непрекъснатото закопчаване с коланите. Досадно и изморително за и без това изтощените родители.

Прочетете повече »
1280927_51792281

Да се подготвим за бебо

29/04/13

Подготовката за бебето е приятна, но и нелека задача за родителите. Някои от нещата са дребни и на пръв поглед ненужни, но ако не сте подготвени, рискувате таткото да притичва до някоя аптека посред нощ.

Прочетете повече »
fizz_lime

Безопасни пътешествия с безопасни столчета!

20/03/13

Днес ще ви представим още един продукт от Звездната серия на Чиполино – столчето за кола Физ. Това столче е от онези продукти, които ще ползвате  дълго време. То е от групите 0+ и I и е подходящо за новородени бебета докато достигнат тегло 18кг, което е на приблизителна възраст 4 години. През тези 4 години столчето Физ има грижата да направи пътуванията ви спокойни и сигурни.

Прочетете повече »
nido_lime

С мама и татко вече пътуваме по-лесно :)

19/02/13

Чиполино представя стол-кошница за кола Нидо. То е изцяло ново за продуктовата гама на българската фирма, но вече печели симпатиите ни с улеснението, което предлага, на всички родители.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XV: Столче за кола GARA 0.1 oт CAM

03/09/12

Здравейте, Имате новородено или малко бебе, автомобил и много желание да пътувате? Със сигурност не може да минете без столче за кола! Но детето бързо расте и ви е необходим продукт, което ще използвате минимум две години- е, любимата ви италианска марка CAM има какво да ви предложи- новото столче за кола GARA 0.1!

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XIV: Лятна количка FLIP oт CAM

20/08/12

Здравейте, Представяме ви най-леката и компактна лятна количка на италианската марка CAM- FLIP, удобна за всички ваши пътувания по света и у нас. Можете да я вземете с вас в самолета, колата, автобуса и дори в лятната каравана, без дори да усетите нейното присъствие.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

На гости в света на детето част XIII: Модулна система 3 в 1 Combi Family oт CAM

03/08/12

Здравейте, Има ли нещо по-хубаво от семейна разходка край морето или в парка- усмихнатите мама и татко, гордо возещи най-скъпото си същество в количката, спокойни, че бебчо се чувства удобно и сигурно? Защото най-хубавите неща в живота са простите неща- слънце, семейна топлина и разбира се, една необикновена модулна система за новородени и деца до 36 месеца-  Combi Family oт CAM!

Прочетете повече »