Untitled-1

Музика и забавление у дома!

09/10/13

Студените дни ще стават все повече и повече, а игрите навън по-малко.  И мама , както винаги, трябва да се погрижи за уютните вечери у дома. Децата ви ще имат нужда от интересни и разнообразни игри, които разбира се да включват цялото семейство. Какво по-хубаво от веселба у дома, докато навън времето е намусено!

Прочетете повече »
9_september

Модесто – столчето за хранене, което всяко дете ще обикне

01/07/13

Мечтата на всяка майка е да види цялото си семейство около масата. Вечерите  са наистина прекрасни, когато всички се хранят заедно. Но докато възпитате тези чудесни хранителни навици у децата си, ще ви трябва наистина добър съюзник. Представяме ви Модесто – столчето за хранене, което всяко дете ще обикне.

Прочетете повече »
1

Продукти за деца от бъдещето!

08/05/13

Продуктите за деца не са се променили от десетилетия. Те винаги са били просто колички, шезлонги или креватчета. От днес обаче вече има количката Оригами и люлката Мама Ру –  различните продукти, които не приличат на нищо, което сте виждали до сега.

Прочетете повече »
1280927_51792281

Да се подготвим за бебо

29/04/13

Подготовката за бебето е приятна, но и нелека задача за родителите. Някои от нещата са дребни и на пръв поглед ненужни, но ако не сте подготвени, рискувате таткото да притичва до някоя аптека посред нощ.

Прочетете повече »
angel_lime

Добре дошла, Ейнджъл !

13/03/13

Здравейте, На фейсбук страницата на Чиполино вече ви показахме снимки от кошарата за игра и сън Ейнджъл.  Днес ще ви разкажем малко повече защо е толкова изключителна. Освен че е красива и функционална, кошара за спане и игра  Ейнджъл е от най-новата колекция на Чиполино 2013 година и съчетава в себе си всички функции на практичната сгъваме кошара и удобството на люлеещия се кош.

Прочетете повече »
kitchen 2

Хайде да сготвим!

03/01/13

Здравейте, Макар че празниците свършиха, никога не е късно за подаръци. И тъй като игрите вкъщи продължават да са основно занимание на малките съкровища, Чиполино ви предлага идея как да ги забавлявате, поотделно или когато решите да ги съберете да играят заедно. Представяме ви Детска кухня –  полезна и реалистична играчка, която ще зарадва всяка малка домакиня, защото ще прилича на мама, а току виж започне и наистина да помага.

Прочетете повече »
image.3

Чиполино рисува

22/12/12

Здравейте, Когато вашето дете навърши три годинки, светът му се променя. Вече не е „малкото дете”. Заниманията му стават индивидуални, може да чертае кръгчета и други причудливи формички, да държи ножица, опитва се и да оцветява  и най-важното от всичко вече иска да ви зарадва с уменията си. Понеже не всички сме родени с таланта на Рембранд, рисуването може да се окаже доста предизвикателно занимание. И за да не се разочароват от себе си малките …

Прочетете повече »
image kola panda.php

На разходка с панда :)

17/12/12

Здравейте, Обърнали ли сте внимание колко енергични стават децата около втората годинка? Чиполино има още една идея как да разнообразите игрите на вашия малчуган, особено през зимата, когато не може да тича и играе навън достатъчно. Кола за бутане и яздене „Панда” е чудесна алтернатива на колелото и също толкова полезна, за да се развиват двигателните способности на детето и чувството му за координация.

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

Фермата на Чиполино

22/11/12

Здравейте, Знаете ли какво се случва с вашето дете, когато навърши 18 месеца? Превръща  се  в  малък  изследовател. Вместо  да  разхвърля  и  руши  всичко  наоколо,  пробва  обратното – опитва се да подрежда  предметите. Вече реагира смислено на звуци, цветове и светлини, опитва се да съставя изречения и да пее песнички. За да отговори на всички тези нужди на малкия откривател, Чиполино предлaга образователна играчка ФЕРМА, с която вашият малчуган да се забавлява и да учи …

Прочетете повече »
featured-image-fullWidth

За да изгрее „Слънце” у дома

25/09/12

Здравейте, Какво си представяте като чуете думата „кошара”? Мрежеста кутия без капак, в което малкото дете да не мърда много-много и да ви е под око, без да се налага да го държите на ръце през цялото време? Е, може би едно време кошарите са били точно такива, но „Слънце” на Чиполино съвсем не е това! В нея мъникът може да играе, спи, вие да го преобличате или преповивате- изобщо тя е задължителната мебел във …

Прочетете повече »